Edzésnapló - Edzés felvitel

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2001/07/12
 

1.
A
www.mozgasvilag.hu oldalon bejelentkezés után (regisztráció szükséges) kattints az "Edzésnapló" menüpontra!

80877-login_menu.jpg
80877-login_menu.jpg
d
d
2.
Az edzésnapló főoldalon a hírek alatt láthatod a saját edzéseid listáját (kijelentkezett állapotban a többi felhasználó publikus edzéseinek listáját) és felette az edzésnaplóhoz szükséges menüpontokat (edzésnapló, edzésterveim, edzők).
Kattints az "Edzésnaplóra"!
80877-naplo_megtekint.jpg
80877-naplo_megtekint.jpg
d
d
3.
A napló nézetben dátum szerint látod az edzéseidet. Új edzés felviteléhez a megfelelő nap alján lévő "Új edzés" linkre kattints!
80877-ujedzes.jpg
80877-ujedzes.jpg
d
d
4.
Az edzés felvitelnél válaszd ki a sportágat (az edzés felvitele sportág-specifikus), add meg a nevét és az időpontját. Ha nem szeretnéd, hogy az edzésed megjelenjen a publikus edzések listában, pipáld be a "privát edzés" dobozt!
80877-edzesfelvitel.jpg
80877-edzesfelvitel.jpg

Tervezett edzések: Ha volt eltervezett teljesítményed, a "tervezett" oszlopba beírhatod, így össze tudod vetni a "tényleges" oszlopba kerülő értékekkel. Ez az opció lehetővé teszi, hogy jövőbeli dátumra, tervezett edzéseket rögzíts, ami mintegy emlékeztetőként is funkcionál.
Edzések szétbontása: a kerékpáros-, a futó- és az úszás edzéseket egyéni elemekre is bonthatod (pl. belemegítés, edzés, levezetés), illetve egyes sportágaknak (pl. fitness, testépítés, box) egyéni bontási opciói is vannak.
Az edzést a "Mentés" gombbal rögzíted (utólagos módosításra is van lehetőség)
 
d
d 
5.
A rögzített edzések és azok alapadatai (távolság, idő) a naptárban jól átláthatóan szerepelnek.
80877-edzesfent.jpg
80877-edzesfent.jpg
Hirdetés