Amatőr Squash Liga

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2005/11/24
A liga tagja lehet minden olyan fallabdát szerető sportoló, aki nem igazolt versenyző, és nem szerepel a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség nyilvántartásában. Az Amatőr Squash Ligát az AmatőrSquash Kft. hozta létre, 2005 nyarán. A társaság célja az amatőr és hobby fallabdázók Ligába tömörítése, olyan egységes versenyeztetési rendszer kialakítása, amelyet az 1989-ban életre hívott Magyar Fallabda (Squash) Szövetség által létrehozott koncepció képvisel.


Ennek érdekében az Amatőr Squash Liga szorosan együttműködik a Szövetséggel, tevékenységét összehangolja és segíti annak munkáját. Az együttműködés keretében az U19 junior válogatott 2006. évi EB szereplésével kapcsolatos utazázi költségeket az Amatőr Squash Liga állja, mellyel komoly terhet vesz le Magyar Fallabda (Squash) Szövetség válláról. Ezzel elkötelezettséget vállal a fiatalok, az utánpótlás nevelés mellett. Hiszünk benne, hogy a töretlen fejlődés alapfeltétele az utánpótláskorú játékosok segítésével kezdődik.
Az Amatőr Squash Liga szakmailag az MF(S)SZ irányítása alá tartozik, beszámolási kötelezettséggel tartozik a Szövetség felé és gazdaságilag önálló szervezetként működik.
Fő célunk, hogy az ország egész területéről összetoborozzuk a fallabdát szerető közönséget, segítséget nyújtsunk a kezdőknek egészen az ütővásárlástól kezdve a jobb játékosokig, akik a csapatba való leigazolás gondolatával foglalkoznak. Tagjaink minden segítséget megkapnak ahhoz hogy a fallabdát mind magasabb szinten űzzék, kellemes kikapcsolódást nyújtson és a tagság által olyan kedvezményekben részesüljenek, amelyek mások számára nem elérhetőek.
A regisztrált tagok az alábbi előnyöket és juttatásokat élvezhetik az éves 5000 Ft-os tagdíj megvásárlásával:
* Ajándék póló, hátoldalán www.amatorsquash.hu felirattal
* DVD melynek tartalma: "A squash alapjai" c. oktatófilm, Versenyengedély kártya reklámfilm, Krajcsák Márk (Magyar ranglista 1. helyezett) 2005 évi Duisburgi világjátékok meccseinek összefoglalója, Világjátékok Női és Férfi döntőjének összefoglalója
* 10-20% sportszer kedvezmény a tagság egész ideje alatt a www.amatorsquash.hu webáruházában
* Kedvezményes nevezési díj a versenyek alkalmával
* Tagsági kártya, mellyel további kedvezmények vehetők igénybe 900 helyen
* 10% főidős, 20% mellékidős kedvezmény a pályabérlés árából a résztvevő klubokban
Részlet a DVD anyagából (jobb klikk, cél mentése más néven): A squash alapjai Kovács Katalin a versenyengedély kártyáról Krajcsák Márk vs Nick Matthew Világjátékok férfi döntő

Forrás:

Hirdetés