A pálya

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2005/05/17
A pálya méretei: A pálya egy 64x37m-es játéktérből (infield area) áll, mindkét végén 23x37m-es gólterülettel (endzone). A pálya felülete, anyaga: Bármilyen felületű pályán lehet játszani, de a jó minőségű fű az ajánlott, a lényeg, hogy egyenletes legyen, mentes mindenféle gödröktől, amik a játékosok testi épségét veszélyeztetnék.
A pálya vonalai:

A határoló vonalak, oldal- (sidelines) és alapvonalak (endlines) választják el a pályát a pályához nem tartozó területektől (out-of-bounds), és nem tartoznak a pályához. Tehát, ha a korongot elkapó játékos támaszlába érinti a vonalat, akkor a játékos kint van a pályáról. Gólvonalak: A „goal lines”-ok választják el a játéktértől a gólterületeket. Ezek a vonalak a pálya részei, így ha az elkapás pillanatában a támaszláb érinti a vonalat, az még nem pont. Jelölőbóják: A pálya sarkait, a gólterületet, és a félpályát élénk színű, műanyag bójákkal kell jelölni.
Bármely vonal kijelölésére tilos maró hatású anyagot használni. A jelölő vonalak szélessége 5-10cm (2-4 inch) között kell legyen, vastagsága elhanyagolható.