Monkey Boulder mászóterem

1033 Budapest III. kerület Szentendrei út 89-95.
Hirdetés


800 nm alapterületen
található a hatalmas mászóterem valamint két galéria is.

A mászóterem változatos alakzatú falain több mint 100 út található, ahol egy időben akár 60-70 ember is kényelmesen tud mászni. 25 nagy elemmel kiegészítve több mint 3000 fogás és még 7000 üres csavarhely várja a variációs lehetőségeket. Minden hónapban változnak a feladatok, amiket szakavatott kezek alakítanak élvezhetővé mindenféle nehézségben, a kezdőtől a profi szintig.

több mint 100 út... ForrĂĄs: www.monkeyboulder.hu
több mint 100 út...
Kép forrása: www.monkeyboulder.hu


A profik kedvence..
Egyedülálló a plafonrész mérete is, ami akár 15 m mászásra ad lehetőséget erős áthajlásban. Ez a profik egyik kedvence! Nagy hangsúlyt fektettünk azonban a teljesen kezdő mászókra is, rengeteg rájuk szabott út található a kevésbé áthajló szakaszokon.

Pihenőrész
Középen helyezkedik el egy pihenőrész, ahol el lehet kulturáltan helyezni az enni-innivalókat, lehetőség van telefontöltésre vagy gyönyörködhetünk akár a banánfa növekedésében.


Recepciós pult, büfé és mini bolt
Elérhető távolságban van a recepciós pult is, ahol a kis büfé részen enyhíteni tudja minden sportoló evés-ivás iránti vágyát. Ugyanitt lehetőség van kisebb dolgok beszerzésére, a ziától kezdve a bandázsig.

25 nagy elem... ForrĂĄs: www.monkeyboulder.hu
25 nagy elem...
Kép forrása: www.monkeyboulder.hu


Galéria és gyógysarok
A két galéria közül a nagyobbikon egy igen színvonalas és szintén egyedi edzőrész helyezkedik el (campus, fingerboard, különféle húzódzkodók, bordásfal, haspad, denevérpad, bodyrope és megannyi edzőszerszám), valamint egy kis gyógysarok a Gerecse SE jóvoltából krémekkel, gyógylámpákkal, ill. masszázs lehetőséggel.

A recepció feletti kisebb galérián enni-inni, beszélgetni, olvasgatni vagy akár az ingyen wifivel csatlakozni is lehet a világhálóra.


Eszközök hegyi túrákhoz, komolyabb felszerelések
Innen nyílik az előadó valamint az Excelsior Hegymászó SE által üzemeltetett szertár. Ez utóbbi nagy segítség lehet azoknak, akik sziklára, via ferrata-ra vagy komolyabb hegyi túrákhoz keresnek eszközöket/szerszámokat.

Ha pedig komolyabb felszerelésekre van szükség, a bejárati folyosón az öltözőkkel szemben helyezkedik el a mászóbolt, amit a www.maszas.hu üzemeltet. Komolyabb webshop rendszerükön keresztül szinte bármi megrendelhető és átvehető rövid határidővel.

több mint 3000 fogás ForrĂĄs: www.monkeyboulder.hu
több mint 3000 fogás
Kép forrása: www.monkeyboulder.hu


A mászóteremben vannak továbbá mászó- és boulder edzések, valamint jógaórák is, illetve az előadó terem is kibérelhető.

Árak:
- mászóteremhez >> ITT <<
- jógaórákhoz >> ITT <<

 

Kapcsolat, bővebb információ:
www.monkeyboulder.hu
info@monkeyboulder.hu

Hirdetés
Hirdetés