iKaland

1070 Budapest VII. kerület Jósika utca 14
Hirdetés

Rólunk - ki, mi az iKaland?

Az iKaland.hu egy olyan közösségi pont a világhálón, ahol túrázás és a világutazás kedvelői információra és egymásra találnak. Hiszünk abban, hogy a természetben szerzett élményeknek és az ott felfedezett hangulatoknak sajátos, pozitív hatása van a gondolatvilágodra. Ezért összehajolt néhány expedíciós hegymászó és javíthatatlan világcsavargó, aminek az eredménye ez a honlap és a "bevállalós, kiscsoportos kalandutazások".

Azon vagyunk, hogy minél több ember életébe eljuttassuk azokat a tudnivalókat és érdekességeket, amelyek elérhetőbbé és élvezetesebbé teszik azt az (utazás és hegyek nyújtotta) élményt, ami minket egy életre megbabonázott. Nem vagyunk fenegyerekek, csupán fanatikusai vagyunk mindannak, ami a természethez kötődik és a közelebb visz a Forráshoz.

Szívesen szövetkezünk olyan egyénekkel és szervezetekkel, akik segíteni tudnak a fent vázolt küldetés elérésében.

Kérünk, hogyha van valamilyen javaslatod, lépj velünk kapcsolatba!

Az iKaland.hu honlapon kívül van egy Kalandtúra blogunk is, ahol bloggolunk az utazásaidat, mászásaidat érintő gondolatainkról.

Az iKalandos srácok csupán túravezetők és magyar nyelv kapcsolattartók, honlap- és hírlevélírogatók. Nincs irodájuk - állandóan úton vannak, WIFI-s laptopokról dolgoznak. Anyacégünk a 2adventures.com Ltd.; ők nyújtják - Nagy-Britanniából a jogi hátteret, támogatást, utazásszervezést, tudást, felügyeletet.

Hirdetés
Hirdetés