White Water - Evezz vadabb vizekre!

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2013/08/07
Tombol benned a kalandvágy, a kíváncsiság vagy egyszerűen csak valami új és izgalmas élményt szeretnél? Ha elég gyors vagy, most 30% kedvezménnyel, 15 500 Ft-os áron raftingolhatsz az augusztus 20-i hosszú hétvégén!  Csapass hát velünk!

Mi nem csónakázunk, hanem vadvízi evezünk! Mi nem gyaloglunk, hanem hegyi kerékpározunk! Mi nem fákat, hanem hegyeket mászunk meg! Mi nem csak szövegelünk, hanem csináljuk! Csatlakozz te is! Evezz vadabb vizekre!


Rögtön csapjunk is bele, egy kihagyhatatlan rafting ajánlattal kezdünk: utazz velünk most 30%-kal kedvezőbb áron, 15 500 Ft-ért:

Az augusztus 20.-i hétvégén extra kedvezményt nyújtunk:
- 30%-os kedvezményt adunk a rafting túra árából az első 5 jelentkezőnek!
- 20%-os kedvezményt adunk a rafting túra árából mindenkinek!

Jelentkezési határidő: augusztus 16.
Indulás: augusztus 18.

Közvetlen ajánlatért kattints IDE!

 

Kik vagyunk?
Mi egy olyan kis csapat vagyunk, akik imádják, amit csinálnak. Szeretünk a természetben lenni, legyen az vadvízen, két keréken, a hegyek között, vagy a levegőben, amelybe szívesen bele vonunk másokat is. Ezt a céget is azért hoztuk létre 2008-ban, hogy minél többet tölthessük azzal az időt, amit igazán szeretünk. Csapatunk alapvetően két részre osztható, vannak akik hivatásból választották a túravezetést, (már óvodás korukban is szerettek elcsatangolni) és vannak akik hobbiként, nem megélhetésből, hanem csupán megszállottságból, a sport szeretete a jó hangulat miatt csatlakoztak hozzánk, és váltak csapatunk tagjaivá. Hétről-hétre újabb fantasztikus embereket ismerhetünk meg a velünk utazók személyében, emellett komolyan is vesszük a munkánkat, odafigyelünk vendégeink biztonságára, kényelmére.

Csapatban az egység!
Csapatban az egység!

Galériáért katt a képre! 


Lényegében ez volt az alapítás másik szempontja, hogy lehet ezt másképpen is csinálni, sokkal szervezettebben, jobban odafigyelve a vendégekre. A résztvevők túrázás közben nem csak egy cseppnek érezhetik magukat a tengerben, hanem a csapat részének.
Célunk, hogy megmutassuk, élményszerzés közben is lehet sportolni, valamint másokkal is megosztani a hegyvidéki táj szépségét. Felnyitni az emberek szemét, hogy éljenek egy természettudatosabb, egészségesebb életet!

Mi is az a trekk?
A túrán kétszemélyes gumikenukban, úgynevezett trekkekben evezünk, ami sokkal intenzívebb élményt nyújt, mint egy nyolc-tíz személyes raft hajó. A trekk erőteljesebben reagál a vadvíz erejére, zúgókra, hullámokra, így sokkal élvezetesebb az akadályok leküzdése. A túra folyamán átlagosan 12-16 km-t evezünk.

Ha velünk jössz te is ilyen vidám leszel!
Ha velünk jössz te is ilyen vidám leszel!

Galériáért katt a képre!

 

Kanyoning ajánlatunk 9900 Ft/fő áron:
Felejthetetlen érzés látni a víz építő és romboló erejét. Végigjárhatjuk a hegyek aktív vízelvezető árkait. Gázolunk a mederben, Gátakon kelünk át, Kisebb ereszkedésekkel jutunk lejjebb és lejjebb a torkolatig. Együtt úszunk a patakkal, vízeséseken ereszkedünk alá, csobogókon csúszunk le, kristálytiszta medencékbe ugrálunk le kedvünk szerinti magasságokból. Sok helyen pedig egyszerűen csak sodortatjuk magunkat a vízzel.
Közvetlen ajánlatért kattints IDE!


Kanyoning
Kanyoning

Galériáért katt a képre!


A bázis..

Mindannyiunk számára szenvedéllyé vált az evezés, Európa legkülönbözőbb folyóin eveztünk már, aminek hatására lelkesedésünk csak egyre fokozódott, mivel imádunk felfedezni újabb és újabb helyeket. Tapasztalatainkat az is tükrözi, hogy túravezetőink közül került ki a többszörös rafting világkupa győztese, vadvízi Európa és Világbajnokság dobogós helyezettje.
Bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli dombocska tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamísítatlan osztrák parasztház várja az ide látogatókat. Itt egyszerre 24 főt tudunk elszállásolni, ami nálunk nem azt jelenti, hogy a többi túrázóval a közös fürdőszobában kell megismerkedni, mivel 2,3,4 ágyas szobáink mind fürdőszobával vannak ellátva.


Fő a biztonság
Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink biztonságban érezzék magukat, ezért a túráinkat is ebben a szellemben vezetjük, vigyázunk, hogy utasaink mosolya a régi maradjon, és betartjuk a biztonsági előírásokat. A túravezetőinket folyamatosan képezzük, és természetesen mindenki rendelkezik nemzetközi rafting túravezetői IRF (International Rafting Federation) vizsgával, amit kétévente újítunk.

Uticéljaink
Főleg Ausztriába szervezünk túrákat, de visszatérő vendégeinkkel Szlovéniában is megfordulunk. Vendégeinknek lehetőségük van rövidebb- 2,5-3 órás, valamint dupla- 4-5 órás túrán is részt venni.

Májustól októberig szinte minden hétvégén túrázunk, melyhez bármikor lehet csatlakozni, de igény esetén személyre szabott programot is készítünk.

Ha az evezés után még marad energiád, számos program közül választhatsz: vízesés túra, barlangászás, roll ball, magas kötélpálya, tanösvény túra, kanyoning, via ferrata, erdei szauna.

És végül, de nem utolsó sorban siklóernyős ajánlatunk 50 euro/fő áron:
A siklóernyőzés a repülés legegyszerűbb, legszabadabb formája. Nincs szükség repülőtérre, segítő- és irányítószemélyzetre, csak egy megfelelő hegyoldal kell, ahol az ember a hátizsákból kihajtogatja a saját légi járművét. Na és persze megfelelő időjárás. Repülés közben a pilótát nem veszi körbe zárt kabin, testközelből érezheti a repülés élményét, a természet közelségét. És ez nem csak egy szép szófordulat, valóban felemelő érzés fák, mezők, házak fölött átrepülni, legyen ez 10 vagy akár 1500 méteren!
Közvetlen ajánlatért kattints IDE!

 

logo96.jpg
logo96.jpg

Jelentkezés, kapcsolat:
Hundzsa Attila
info@white-water.hu
www.white-water.hu

Hirdetés