Új boulder terem nyílik

outoor-online.hu
outoor-online.hu
2008/10/08
Ujjerő Boulderterem néven új mászóterem nyílik a XI. kerületben a Budafoki úton. Az új terem nyitási akciókkal és speckó berendezéssel várja a mászni vágyókat, legyenek akár kezdők, vagy profik.
Hirdetés

A XI. kerületben a Budafoki úton megnyíló Ujjerő Boulderteremben október 9-én, a nyitás napján a mászás ingyenes! Cím: XI. ker. Budafoki út 111. (a Buda Plaza raktárterületén).
 
 

Közel 250 nm falfelülettel, áthajló falakkal, térbeli alakzatokkal várják a mászni vágyókat.  Az Ujjerő Boulderterem az edzésre is nagy hangsúlyt fektet egy külön teremrészben híres boulderiskolák tréningeszközeinek használatával. A terem a kezdők vagy akár a profik igényeit kielégítően lett megtervezve.

 
 
Tömegközelekedéssel megközelíthető a 103, 33, 33A, 33E, 233E buszokkal (Kelenföldi Erőmű megálló). A raktárterületre csak gyalogosan lehet bemenni, viszont ingyenes parkolási lehetőség a Budafoki út Hauszmann Alajos utca és Hengermalom út közötti szakaszán található.

Legnagyobb sajnálatunkra ugyanakkor október 12-én bezár Szegeden a Gellért Szabadidőközpont mászófala! Így jelentősen megnehezedik az amúgy is sziklákban bővelkedő dél-alföldi régió helyzete mászás szempontjából.

 

Forrás: szikla.hu, extrem.hu

 

Hirdetés
Hirdetés