Menü

2007.03.01.     Hozzászólás 0

Grossglockner: az alpesi mászás megízlelése - 3797 m

Egy átlagos munkanapon beülsz az autóba és irány Ausztria. „Kirándulni” indulsz – így magyarázod mindenkinek a munkahelyen. Hétfô reggel a kíváncsi kollégáknak fényképeket mutogatsz az osztrák Alpok tetejéről és szavakba próbálod önteni azt, amit lehetetlen: az érzést, mikor a kihívás, a végtelen hegycsúcsok, a nap és a hó illata ötvöződnek egy utánozhatatlan élménnyé, világos és felejthetetlen életérzéssé...

Ennek az élménynek ára van: kitartó gyaloglás és egy rövid, az átlagosnál nagyobb bátorságot igénylő meredek kapaszkodás választja el Ausztria legmagasabb pontját a kirándulóktól, turistáktól.

Hegymászótudás nélkül is elérhető nagy, klasszikus alpesi csúcsok impozáns világa. A kalandok hosszúhétvégés, izgalmas és látványos teljesítmények olyan exkluzív élményekkel és látvánnyal, ami eddig csak kevesek kiváltsága volt. Sankóval - Erőss Zsolt egyik tanítványával  és kollegájával - a legjobb kezekben vagy.


időpontok: 2007. VI. 29-VII.1., VIII.3-5 (jelentkezz várólistára). Hogyha az idôjárás elôrejelzés a kitűzött idôpontra rossz idôt jósol a térségre, a túrát elhalasztjuk egy késôbbi, egyeztetett idôpontra. Igény esetén más idôpontokban is
indítunk mászásokat!
részvételi díj:
69.000,-

a részvételi díj tartalmazza:

2 éjszaka szállást menedékházban, a túravezetés díját, a felszerelésbérlést (beülő, kötél, karabinerek, sisak, hágóvas, jégcsákány).
a részvételi díj nem tartalmazza:
az utazás költségét a túravezetô utazásának költségét (ő a többi utassal jön, de nem veszi ki részét az utazási költségekből) és a biztosítást.
létszám:
2, 4 vagy 6 fő