Reel Rock 14

2020/09/12

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Reel Rock 14

A legendásan jó Reel Rock filmek újra a mozivásznon!

Az igazán jó mászófilmek kulcsa az, hogy egyszerre szóljanak a megszállott sportolókhoz és a laikus nagyközönséghez. Ehhez a kombóhoz senki nem ért jobban, mint a Reel Rock csapata. Filmjeik igazi etalonná váltak a maguk műfajában, rendszeresen viszik a pálmát a nemzetközi filmfesztiválokon, bezsebeltek 2 Sports Emmy®-t is. A 14. világkörüli filmturnén 7 kontinensen, több mint 500 helyszínen láthatjuk a mozivászonon a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit!

Miskolc - Szinva terasz, görög színház
2020-09-12
Hirdetés
Reel Rock 14
Reel Rock 14-1

Reel Rock 14 - Kiírás

Reel Rock 14: The High Road – 20 perc 
Miközben a világ legjobbjai a talajhoz közeli boulder problémákon küzdenek, Nina Williams kicsit magasabbra emelte a tekintetét. Ő az egyik azon kevés hölgyek közül, akik a legnehezebb boulderekre koncentrálnak 5-10, de akár 15 méter magasan – persze kötél nélkül. A mászósport egyik feltörekvő csillagának portréjában Nina Williams betárazza a fegyvereit, megacélozza az idegeit és nekivág a zónának, ahonnan már nem szabad leesni!

Reel Rock 14: United States of Joe’s – 20 perc
A vidéki Utah szívében egy sor világklasszis boulder probléma és egy mormonokból, cowboyokból és szénbányászokból álló konzervatív közösség várja a sziklamászókat. Amikor felbukkan egy csapat szakadt – a helyiek szerint – punk sziklamászó, elkerülhetetlenné válik a két kultúra közti konfliktus. Néhány mászó most úgy dönt, hogy a helyiekkel összefogva megpróbálja megszüntetni az évek óta tartó feszültséget és megteremti egy békésebb jövő alapjait. De vajon sikerülhet-e nekik?

Reel Rock 14: The Nose Speed Record – 60 perc
Az El Capitan 915 méteres The Nose útjának sebességi rekordja évtizedek óta a mászósport elitjének hőn áhított célja. A kockázat nagy, a potenciális nyereség pedig mindössze egy új rekord, ami néhány másodperccel javítja meg az előző eredményt. Amikor két alig ismert mászó, Jim Reynolds és Brad Gobright megdönti a sziklamászás szupersztárjának rekordját, Alex Honnold egy másik nagyágyút szervez be. A cél az, hogy olyan rekordot állítsanak fel, ami kiállja az idő próbáját. Honnold – ahogy mindig – most is a tökéletességre törekszik, míg Caldwell, a sérülésekkel küzdő családapa folyton a kockázatokat mérlegeli és egy esetleges hiba következményeit számolgatja.

Nincsenek székek, hozzatok magatokkal egy ülőpárnát! Szabadtéri vetítés, ennek megfelelően öltözzetek fel. 100 percnyi leszögező látvány, őrült izgalom, nevetés és persze igazi inspiráció a Reel Rock 14 a CineFest Miskolci Filmfesztiválon, egy laza hangulatú, ingyenes szabadtéri filmvetítésre a Szinva teraszon!

Bővebb információ: http://reelrocktour.hu

Reel Rock 14 trailer magyar felirattal: https://www.youtube.com/watch?v=I_YhZ4sNHpM&feature=emb_logo

Reel Rock 14 - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés