Májusi Tai Chi bemutatók a Városligetben

2015/05/10

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest, Városliget
2015-05-10
Hirdetés

Májusi Tai Chi bemutatók a Városligetben - Kiírás

Találkozzunk májusban a Ligetben!

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság tagjai május első hétvégéjétől kezdve vasárnaponként bemutatót tartanak a budapesti Városligetben. Délután 3-kor találkoznak a földalatti (M1) Széchenyi fürdő megállójánál, hogy egy óra hosszat együtt élvezzék a zöld környezetet, a friss levegőt és a mozgást.

Tai Chi a Városligetben Forrás: www.taoistataichi.hu


Eközben szívesen nyújtanak felvilágosítást mindazon érdeklődőknek, akik felfigyelnek rájuk, és szeretnének megismerkedni a Taoista Tai ChiTM alapjaival, valamint a Társaság működésével.

A Taoista Tai ChiTM teljes egészében az egészség megőrzését, illetve helyreállítását szolgálja. Jótékony hatásai közé tartozik a vér- és a nyirokkeringés serkentése, a testtartás javítása, az egyensúlyérzék fejlesztése, a rugalmasság fokozása, a stressz csökkentése és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítása.

A 108 lépésből álló gyakorlatsort életkortól és egészségi állapottól függetlenül bárki végezheti. A fiatal korosztály számos kihívással találkozhat a mozgás során, míg az idősebbeknek vagy a gerinc- és mozgásszervi problémákkal küzdőknek kifejezetten ajánlott a lágy, forduló és nyújtó mozdulatokból álló mozgásforma.

 

Májusi tai chi bemutatók a Ligetben: 2015. május 3., 10., 17., 24., 31. (du. 3-kor)

Lazítsunk együtt vasárnap délután!

További információ:
www.taoistataichi.hu

Májusi Tai Chi bemutatók a Városligetben - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés