inov-8 Road-X -Treme 138

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2016/10/06
Hirdetés

Zéró sarokemelés, csillapítás nélküli cipő, szinte mezítlábas érzés - A PROFIK VÁLASZTÁSA! 

Minimalista és természetes. Nincs kiegyenlít és nincs középtalp, hogy a láb a lehető legközelebb kerüljön a talajhoz. A cipő használata az igazi mezítlábas érzést nyújtja mintha csak zokniban lennénk. 

Natural Fit - a cipő orr-része úgy lett kialakítva, hogy a lábujjaknak kellő teret biztosítson. Ne az ujjak igazodjanak a cipőhöz, hanem a cipő a láb ujjaihoz.

 

inov8roadxtreme138-2-.JPG
inov8roadxtreme138-2-.JPG

 

Sticky RubberTM Vegyület az alsó talpon - szabadalmaztatott fejlesztés:

A cipő talpa különleges erős de nagyon tapadó gumiréteggel van ellátva, amely egy speciális mászó gumitechnológia kifejlesztésével jött létre. Ez a műanyag optimalizálja a csúszásmentességet nedves körülmények között. Ezt a gumifajtát használják a sziklamászók cipőinek talpánál és orránál, hogy minél határozottabb tapadást biztosítson a sziklákon még vizes nedves időben is. Mindenki próbált már esős időben domboldalon megkapaszkodni akár kövesebb, sziklásabb vagy akár füves felületen. A hagyományos gumiborítású nagy kopásállóságú talpak könnyedén megcsúsznak, míg a Sticky RubberTM anyagú talpak anyaguk és a határozott bordázat eredményeként tökéletesen megtapadnak. 

FusionTM Szintetikus gumi és EVA talp.

 

inov8roadxtreme138-10-.JPG
inov8roadxtreme138-10-.JPG

Teszteltük: Klikk ide!
Színek, árak, részletek
Hirdetés
Hirdetés