inov-8 Bare-Grip 200 mezítlábas terepfutócipő

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2016/10/06
Hirdetés

A bare-gripTM 200 egy rendkívüli terepfutó cipő. A talpközi részeket kihagyták, így a futó megtapasztalhatja a mezítlábas futás szabadságát és érzését, nagyobb tapadás és védelem mellett. 

Extrém terepekre tervezett mezítlábas futócipő. Azon kívül, hogy 0 a sarok-lábujj esése, és nincs a talpában csillapítás, egy Bare-Grip-re keresztelt gumi réteget kapott. Ez a réteg szép nagy sár stoplikból áll, ami kifejzett előny saras, vizes terepen. A bare-gripTM 200 Aranyérmes lett a 2010-es OutDoor Industry Award-on!

A 2013-as típust továbbfejlesztették. Egy sűrűbb szövésű felsőrészt kapott, ami strapabíróbb és DWR (dust-water - resistant) kezelésű, azaz csepp- és porálló!

Ha ez nem elég a színe biztos meggyőz. Kék és hivatalosan "lime"-nak nevezett rikítő zöldben pompázik!

Tapasztalatok

A bare-grip 200-t most már egy éve nyúzom és átvette a kedvenc terepfutó cipőm címet.

Felsőrész

Szemmel látható és érezhető is az erősebb anyag. 1 év múltával sem szakadt még ki, egyedül az inov-8 matrica hámlott le róla, ami semmit sem rontott a teljesítményén.

 

Talp

Minimalista volták enyhítik a stoplik, ugyanis olyan méretűek, hogy csillapításként is funkcionálnak. Bátran ajánlom kezdő minimalistáknak emiatt.

A stopliknak köszönhetően tényleg kimagasló a tapadása. Rendszeresen állva maradok olyan helyeken ahol bárki más csúszkál. A stopliknak egy kisebb negatívuma van. Abban az esetben ha betonra tévedünk egyből kényelmetlenné válnak. Nyomják a talpamat alulról, a cipő pedig hajózik tőle. Erre is van megoldás: a cipő vérbeli terepfutó, ne menjünk hát vele oda ahova nem való! :)

Teszteltük: Klikk ide!
Árak, részletek
Hirdetés
Hirdetés