Menü

2015.11.12.     Hozzászólás 0

(x)

TomTom sportkütyü újdonságok

4K sportkamera kézrázós filmvágással, zenelejátszós sportóra


Edzés zenei aláfestéssel

TomTom Spark

A mozgás szerelmesei mostantól sportórájuk segítségével nem csak edzéseiket követhetik nyomon, hanem zenét is hallgathatnak sportolás közben mobiltelefon, vagy egyéb zenelejátszó használata nélkül.

 

tomtom-spark-lifest-le.jpg

Galériához klikk a képre!

 

A TomTom új terméke, a TomTom Spark GPS Fitness óra beépített zenelejátszóval rendelkezik, így téve még élvezetesebbé az edzéseket. Nincs szükség karra szíjazott mobiltelefonra, vagy zavaró vezetékekre ahhoz, hogy kedvenc zenéiddel dobd fel edzéseidet. A TomTom Spark ezt, és még sok egyéb funkciót is biztosít egyetlen, könnyen használható eszközben.

3GB zene vezeték nélkül

A TomTom Spark Fitness óra 3 GB elérhető zenei tárhellyel rendelkezik, vagyis viselője otthon hagyhatja mobiltelefonját, mp3 lejátszóját, ha futni indul, mégsem kell lemondania a zenehallgatás élményéről. A TomTom Spark óra képes vezeték nélkül továbbítani a tárolt zenei állományt a legtöbb Bluetooth headsetre. Az órán előtelepítve megtalálható a világ legnépszerűbb lemezlovasainak számait tartalmazó, 30 perces Ministry of Sound zenei mix. További albumokat a TomTom Spark-ra iTunes vagy Windows Media® Player segítségével lehet telepíteni.

GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, multisport

A TomTom Spark viselésekor rögzíti az aktív mozgást, a gyaloglást, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, de automatikusan menti a pihenés, alvás időtartamát is a Nonstop Mérés funkciónak köszönhetően. Lehetőség nyílik napi, heti célok meghatározására is, az eredmények pedig a TomTom MySport applikáció segítségével egyszerűen nyomon követhetőek.

A beépített pulzusmérőnek köszönhetően nincs szükség mellpánt használatára. A multi-sport módban a fitnesz óra használója választhat futás, kerékpározás, úszás, konditermi edzés vagy futópados edzés közül.

tomtom-spark-ikonos-2-.jpg

Galériához és színvariációkhoz klikk a képre!

 

A TomTom Spark rendkívül pontos GPS vevővel van ellátva, így valós idejű adatokkal szolgál a távolság, sebesség, idő és iram tekintetében. A használónak lehetősége nyílik a mentett adatok feltöltésére a MySports applikáció segítségével. A feltöltött adatokat ezután többféle platformon elemezheti, ilyenek például a TomTom MySports, Runkeeper, Nike+.

 

 

 

Az első 4k sportkamera, amely a videókat kézrázással szerkeszti

TomTom Bandit

A TomTom Bandit sportkamera az első 4K felvételre képes akciókamera, amely beépített médiaszerverének köszönhetően lehetővé teszi a videók gyors - egy kézrázással elvégezhető - szerkesztését és megosztását. A készülék szenzorai - akár 40 méterrel a víz alatt is - gyorsan megmutatják, melyek voltak a rögzített esemény csúcspontjai

 

tomtom-4k-bringa.jpg

Galériához klikk a képre!

 

A TomTom új terméke, a TomTom Bandit Sportkamera a világ első 4K HD minőségű videó felvételre is képes akciókamerája, amely beépített médiaszerverének köszönhetően lehetővé teszi a rögzített videók gyors és kreatív szerkesztését azok letöltése nélkül – akár egy kézrázással is.

„A Bandit sportkamera azoknak készült, akik a szabadban, sportolással töltött legizgalmasabb pillanataikat szeretnék megörökíteni és megosztani. Nem szeretnének sok időt tölteni sem a kamera kezelésével, sem a videók szerkesztésével, de igényesek az elkészült videó minőségére” – mondta Corinne Vigreux, a márka alapítója.

Akcióra tervezve

A tervezők az extrém körülményekre tekintettel alakították ki a kamera jellemzőit, így a funkciói is az egyszerű, strapabíró használatot szolgálják. A Bandit kamera még szabadabb használatát segíti elő, hogy a készülék egy beépített USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, ezzel könnyítve meg a kamera töltését és a felvett anyagok átmásolását. Vagyis a kamerához nincs szükség semmilyen kábel használatára.

Kesztyűs kézzel

A készüléket gyorsan, mégis biztonsággal lehet sisakra, ruházatra felerősíteni akkor is, ha a hidegtől elgémberedett, vagy a víztől csúszós a kéz. A Bandit egy egyszerű, akár kesztyűs kézzel is elvégezhető kattintással rögzíthető a tartó eleméhez.

A Bandit sportkamerát akár egész nap használhatjuk egyetlen töltéssel, az akkumulátor üzemidejét ugyanis a több mint 3 órás, szünet nélküli HD felvételi lehetőséghez igazították. A készülék emellett merülő objektívvel felszerelve 40 méterig vízálló. A Bandit ugyanolyan jó minőségű felvételre képes, és ugyanolyan jól működik a víz felett, mint a víz alatt.

tomtom-4k.jpg

Galériához klikk a képre!

 

Szenzoros "izgalométer"

A Bandit „odafigyel” a legizgalmasabb pillanatokra. A videó rögzítése közben beépített szenzorok mérik a G-erőt, a sebességet, a fordulást, a gyorsulást és a magasság változását. A Bandit ezeket az adatokat arra használja, hogy megtalálja a videó legmozgalmasabb pillanatait, hogy a végleges verzióba, a vágáskor ezek kerüljenek hangsúlyos szerepbe.

A Bandittel készült felvételeket nem szükséges számítógépen utángondozni. A TomTom díjnyertes alkalmazásával az akár több órás videók szerkesztése is elvégezhető egyetlen kézrázással az okostelefonon. Ezzel értékes időt takaríthatunk meg, és tárhelyet a PC-nken.

 

Olvass többet a témáról: kütyü, tomtom

Ajánló