Hírek a futás világából

Egy verseny, ahol nem lehet bambán követni a szalagokat, vagy a GPS órát, mert nem lesz jelölés és track. De nem ám! A rajtban megtudod, merre indulj… el kell jutnod néhány helyre… aztán majd a végén találkozunk. Rajtad is múlik, hogy neked mennyi lesz a táv. Aki estig nem ér be, az a farkasoké…

#félmaraton
#futás
#terepfutás

Azoknak a fekete bárányoknak, akik ezen a hétvégén sem a Balatont futják körbe. Három távval (11-21-29 km), street fooddal és Rockabilly koncerttel várunk benneteket a Balaton déli partján, a ságvári erdőkben. A kutyával futókat is szívesen látjuk. Mert a Rackatrail nem ösvény-fösvény!

#futás

A COVID utáni igazi FREE RUN:) Immár 11 éve rendezzük a Bólyi Szüreti Vesszőfutást. Kicsi, nagyon családias rendezvény, gyors pályán, rendszerint 100 fő körüli résztvevővel. Két távon lehet indulni: 13.5 km illetve 21+. A 13.5 km táv akár 4-es váltóban is teljesíthető, a résztávok jól kombinálhatóak, kezdő futóknak kiváló választás!

#futás

Új időpontban! Augusztus 15-16-án szombat- vasárnap 8:00 - 13:00 közt egyéni rajt indulsz amikor úgy érzed felkészültél.Terepfutás - ösvényfutás egy nem klasszikus válfaja a várfutás, mert nincs szalaggal kijelölt pálya az erdőben ahol futunk, csak a meglévő ösvények közül kell kiválasztani azt amelyik vagy amelyek eljutnak a várig meg vissza.

#futás
#futóverseny
#garmin
#multinavigator
#terepfutás
ismeretlen

Folytatódik az Újhegyi Sportliget fejlesztése.

#futás
#futókör
#futópálya
Hirdetés
Simon Ádám
Simon Ádám

Hogyan és miben kell/lehet "joggingolni"?

#futás
#jogging
#kalenji
#teszt
#videó

Gyönyörű helyszínen, a somogyi dombok ölelésében várunk egy brutálisan őrült akadályfutásra a Balatontól mindössze 6 km-re! Tudod: a hősiesség nem adottság. Viselkedésforma.

#akadályfutás
#futás
#terepfutás
Kakuk András
Kakuk András

Az őrült tudós...

#futás
#polar
#sportóra
Hirdetés

„Örömfutás”, terepen, akadályokkal, ahol nem(csak) az erőnlétedet vagy a gyorsaságodat, hanem a bátorságodat, a segítőkészségedet, és a humorérzéked teheted próbára! (Fejlámpát hozhatsz magaddal…)

#akadályfutás
#futás
#terepfutás
Papp Tünde
Papp Tünde

Leteszteltük a Leki prémium kategóriás, fix hosszúságú terepfutó botját.

#futás
#futóbot
#leki
#videó
Papp Tünde
Papp Tünde

Leteszteltük a Leki prémium kategóriás, változtatható hosszúságú túra- és futóbotját.

#futás
#futóbot
#leki
#túrabot
#túrázás
#videó

Fuss, Forest!

2020/09/05

Fuss, Forest! – Szeptemberben rendezik a Budakeszi Vadaspark jótékonysági terepfutóversenyét Budapest, 2020. június 25. – Szeptember 5-én, szombaton rendezi a Budakeszi Vadaspark a Fuss, forest! elnevezésű terepfutóversenyt.

#budakeszi vadaspark
#futás
#futóverseny
#jótékonysági futás
Simon Ádám
Simon Ádám

Nem csak testileg, de szellemileg is sportértékű szórakozás.

#futás
#tájfutás
#videó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés