Tiszafüredre és Révfülöpre ér az 5próba Rióba sorozat! Hír

otprobarioba.hu
2016/06/17
1000 Ft-os nevezési díjért akár félmaraton és millós nyeremények
Hirdetés

Hazánk két legnagyobb tava következik az 5próba Rióba eseményláncban, június 25-án Tiszafüreden, július első hétvégéjén pedig Révfülöpre látogat a Magyar Olimpiai Bizottság eseménysorozata, amelynek elsődleges célja a sportolás népszerűsítése és a rendszeresen sportolók táborának bővítése.

Ha a legfontosabbat kellene kiemelni, akkor a jelképes nevezési díjak említésével kezdenénk, ugyanis teljesen egyedülálló, hogy 1000 Ft-ért, akár félmaratont is futhatnak az érdeklődők. Szintén páratlan, hogy emellett százezres, sőt, milliós nyeremények is kisorsolásra kerülnek a résztvevők között.

 

Tiszafüredre és Révfülöpre ér az 5próba Rióba sorozat!
Tiszafüredre és Révfülöpre ér az 5próba Rióba sorozat!

 

A próbák teljesítésével pontokat lehet gyűjteni. A megszerzett pontok sorsjegyekre válthatók, amelyekkel értékes sportos ajándékok és egy riói utazás is megnyerhető. A kiemelt eseményeken - így Tiszafüreden és Révfülöpön is -, egy tusában, a rövid távokon 20, a hosszabbakon 50 pont szerezhető, így akár két próba teljesítésével megszerezhető a 100 pont, ami egy "nagy" sorsjegyre váltható, de persze többször 100 pont is összegyűjthető.

25 ponttal megnyerhető ajándékok

100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka

100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj

Egy 2 személyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha vagy 2 személyes utazás Olümpiába.

 

Június 25. Tiszafüred

A programsorozat újabb kiemelt eseményére Tiszafüreden a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban kerül sor, ahol mindenki próbára teheti magát futás, úszás, kerékpározás, túrázás, kajak-kenu és sárkányhajózás sportágakban.

A választható próbák (több tusa is teljesíthető)

Futás: 5,3 vagy 21,1 km
Gyaloglás, Nordic Walking: 5,6 vagy 11 km
Úszás: 300 és 1500 méter
Kerékpározás: 20 és 38 km
Evezés: 5 vagy 11 km
Sárkányhajózás: 5 km

A részletes tiszafüredi programkiírás ide kattintva érhető el, míg nevezni itt lehet!

 

Tiszafüredre és Révfülöpre ér az 5próba Rióba sorozat!
Tiszafüredre és Révfülöpre ér az 5próba Rióba sorozat!

 

Július 2-3. Révfülöp

A Balaton partján, Révfülöpön kerül sor az 5próba Rióba programsorozat egyetlen kétnapos rendezvényére, ugyanis július első hétvégéjén, szombaton és vasárnap is rajthoz állhatnak a próbázók.
Szombaton a rövidtávú tusákra és az úszás számokra kerül sor, míg vasárnap a hosszú távú próbák kerülnek lebonyolításra.

Fontos információ, hogy az 5próba Rióba és a Balaton-átúszás szervezőinek együttműködésének jóvoltából mindazok számára, akik a 34. Balaton-átúszást teljesítik, és a helyszínen jelzik azt, jóváírásra kerül 50 riói pont a hosszú távú úszás próbájának teljesítéséért. Önálló 5próba Rióba eseményként Révfülöpön hosszú távú úszás nem kerül megrendezésre!

július 2. szombat

futás: 5,5 km
kerékpározás: 22 km
gyaloglás: 5 km
úszás: 300 m és Balaton-átúszás 5,2 km

július 3. vasárnap

futás: 15-18 km (pontosítás alatt)
kerékpározás: 45 km
gyaloglás: 15 km

A részletes révfülöpi programkiírás érhető el, míg nevezni itt lehet!

 

Minden 5próba Rióba eseményen, az egyes próbákon való részvétel díja 1000 Ft

Az első próba előtt mindenkinek el kell végeznie egy online regisztrációt, amely 1000 Ft-ba kerül és egy ajándékcsomag jár érte. A regisztrációs csomag tartalma: póló és tornazsák 5próba Rióba logóval, szilikon karkötő riói színekkel, amely a helyszínen vehető majd át.

Eseményenként - a száz első regisztráló - egy 5próba Rióba shakert is kap ajándékba a Scitec Nutrition jóvoltából!

A Facebookon is aktív érdeklődőknek ajánljuk az 5próba Rióba Facebook csoportjának, illetve a tiszafüredi és a révfülöpi rendezvény Facebook eseményének követését, ezeken a felületeken folyamatosan megosztjuk a rendezvénnyel kapcsolatos aktuális információkat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés