Menü

2009.07.01.     Hozzászólás 0

Kapcsolódj ki – Események hétvégére!

Rengeteg színes, aktív program közül válogathatsz ezen a hétvégén is. Mi összeszedtük a legjobbakat, hogy neked csak azt kelljen eldönteni melyiken veszel részt!


Program tippek:


Idén immár TIZEDIK alkalommal, most hétvégén rendezik meg a DUNA MARATON NEMZETKÖZI MOUNTAINBIKE VERSENYT 1000 éves fennállását ünneplő Visegrádon. Részletek…..


Dunamaraton


Látványos szórakozást ígérő kerékpáros programok várnak rád, ha ellátogatsz július első hétvégéjén Mátrafüredre a SIXSIXONE-ONHEAL Bike Weekend-re! Részletek….


Bikeweekend


Teliholdfutam! Éjszakai futóverseny Esztergom legszebb pontjain!  „Az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik!” Részletek….


Ismét extrém kaland Visegrádon! Az ötödik X2S Visegrádi tereptriatlonon nemcsak egyéni és váltó versenyben, hanem külön úszó, futó és MTB versenyen is indulhatnak a résztvevők! Részletek….


Megnyerő Kerékpár akció a László Kerékpár üzletben! Most igazán érdemes ellátogatni a László Kerékpár üzletbe, mert  Minden kifutó felnőtt és gyermek kerékpár 20-40% kedvezménnyel kapható, a készlet erejéig! Részletek….


Nordic Walking Oktatás! A Nordic Walking vagy ski walking (magyarul északi gyaloglás, síjárás) lényege, hogy egy pár speciális bot és egy különleges gyaloglótechnika segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthetjük állóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat. Részletek…


Nordic walking


Nyári kerékpárvásár- Varga kerékpárszaküzlet! Válogass a Hauser, Caprine, Gepida, Capriolo, MOngoose, BMX WTP biciklik közül kedvezményes áron! Részletek….

Olvass többet a témáról: eseménynaptár