Menü

2006.03.16.     Hozzászólás 0

II. Veszprémi Futónap

Március vége, április eleje a futóversenyek időszaka nálunk! Április első napján, szombaton, újra futó sokadalommal telik majd meg a Laczkó Dezső Múzeum előtti parkoló. Ott lesz a II. Veszprémi Futónap versenyközpontja.

A Veszprémi Egyetem gondozásában zajló versenyek a tavalyi rendezvényhez hasonlóan 2 és 10 kilométeres és 6 órás futásból állnak.Az útvonalak az egyetemi városrészben haladnak. A 10 kilométeres és a hát órás számok résztvevőit pólóval és befutócsomaggal jutalmazunk. A verseny igazi helyi, városi szervezés, nagy hangsúlyt helyez veszprém értékeinek megóvására, ezért mint tavaly is szemétszedés és tájszépítés is része a programnak (tavaly egy nagy konténernyi szeméttel tettük könnyebbé az Erzsébet ligetet). Lesz egészség felmérés és tanácsadás a kicsiket pedig rajzversennyel és rövid futóversennyel várjuk.
Minden sportolni vágyót várunk változatos programokkal, bemutatókkal!
A versennyel kapcsolatos információkat megtalálod az eseménynaptárunkkban!
A Futónapra nevezni e-mailben a futonap@chello.hu címen vagy telefonon a 20/350-7108-as számon (Szalai Szabolcs). A kedvezményes előnevezési lehetőség március 18-ig tart de jelentkezni a helyszínen is lehet majd.
A választék tehát adott, kezdjük a tavaszt egy jó kis futással!