Exercise 4 life – mindennapos gyakorlatok az egészséges életért

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/11/07
Fáradtnak érzi magát, miközben nem talál rá okot? Nem tudja mi bántja, csak azt érzi valami nincs rendben, hiányzik valami? Önnek testmozgásra van szüksége!
Hirdetés

Fáradtnak érzi magát, miközben nem talál rá okot? Nem tudja mi bántja, csak azt érzi valami nincs rendben, hiányzik valami? Rossz a közérzete, testét nem olyannak érzi, mint szokott lenni? Az orvos azt mondta sportoljon, de arra nincs ideje? Testtömegét már nem tudja kontrollálni, az étkezésre nem képes mindig odafigyelni?

Önnek testmozgásra van szüksége! Tegyen meg 10000 lépést naponta és a problémák eltűnnek! Legyen kiegyensúlyozott, könnyed, és egészséges!

Az emberi test egy fantasztikus szerkezet, amely nem változott jelentős mértékben az ősidők óta. A testünk még mindig ugyanolyan mértékben igényli a mozgást, még ha a mai társadalom jelentős mértékben különbözik is az őseinkétől. Manapság már nem kényszerülünk rá, hogy szinte állandóan mozogjunk. Segédeszközeink vannak szinte mindenhez. Autóval és motorral járunk és még a lépcsők helyett is gyakran liftek szállítanak minket. Mivel a munkák többsége ülőmunka, így egész napon keresztül szinte alig kényszerülünk említésre méltó fizikai tevékenységre. Miközben egyre nagyobb mértékben válik életünk ülés közben végzett tevékenységek sorozatává, úgy válunk egyre feszültebbé, testünk összehajlik és a pihenést egyre nehezebbnek találjuk. Ennek a problémának a megoldásához el kell kezdenünk arra használni a testünket, amire tervezték: a mozgásra. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, néhány eszköz megismertetésével, melyekkel mérheti napi teljesítményét Illetve segítséget nyújtanak a napi szükséges testmozgás elérésére. Önnek oda se kell figyelnie a napi testmoz-gására, hiszen ezt ellenőrizheti a nap végén. Ne bízzon a megérzéseiben, bizonyosodjon meg napi teljesítményéről!

 

Ajánlat:

Silva Stepcounter   Mindenki számára hasznos eszköz, aki a napi megtett lépésszámot szeretné tudni

New Balance MW748BR Nubuk és gyöngyvászon felsőrészű túracipő kiránduláshoz, túrázáshoz, Nordic Walkinghoz, vagy akár utcai viseletre

 
Hirdetés