Menü

2009.06.03.     Hozzászólás 0

www.multinavigator.hu

Asics aranyóra egész héten a Multinavigátor.hu-n

Itt a nyár, ideje formába lendülni! Az újra elkezdett futó edzések és a hosszú túrák felüdülés testnek és léleknek, feltéve hogy a lábad is megkapja azt, ami jár. Kényelmes és egészséges lábbelit.

A Multinavigator.hu most segít a választásban június 2-től június 13-áig a cipő árának elengedi  több mint 40%-át az arany óra akció kertén belül.

 

A webáruház naponta megújuló aranyórájában most speciális időszak következik. Közkívánatra most terep, aszfalt, és túracipők jelennek meg az Asics kínálatában 8000-9000Ft kedvezménnyel.

 

  

Hogy mi is az az aranyóra?

A multinavigator.hu kezdőlapján minden nap felbukkan egy új sárga ablak amely tartalmazza az aznapi akciós terméket. A kedvezmény rajtuk 20%-tól akár 50%-ig is terjedhet.

Ez úgy lehetséges, hogy meg kell dolgoznod a kedvezményért. Ugyanis ezt az akciót a nap folyamán csak 1 véletlen szerűen kiválasztott időponttól kezdve egy órán keresztül lehet megrendelni. És csak az első ember viheti el. A későn érkezők csak a szerencsés ember nevével ismerkedhetnek továbbra ezen a napon.

Esélyedet növelheted, ha igényeled az aranyórás hírlevelet, vagy RSS amely naponta elárulja, hogy adott napon mikortól érdemes nézegetni a honlapot. Bővebb információért itt tudsz utánanézni.

 

 

Milyen cipők szerepelnek a kínálatban?

  Asics Gel Trail Attack 5 WR férfi: Egy igazi nagyágyú a terep-futócipők között. Tájfutáshoz nem ajánlanánk, ám a terepen történő futás mellett Nordic Walkinghoz, hosszabb erdei kocogáshoz, túrázáshoz mindenképpen.
  Asics GEL Target WP férfi és női: Ez a model alapvetően sportos túrázáshoz, vagy Nordic Walking sporthoz való. Egy teljesen vízhatlan Gore Tex membránnal rendelkezik, mely kint tartja a nedvességet, de a cipő belsejében keletkező párát és levegőt átengedi, tehát nem fülled be a lábfej. Nordic walking-osok
kedvenc típusa
  Asics GEL Torana 3 férfi: A GEL-TORANA 3 az egyik legjobb választás azoknak, akik szertnek terepen is futni, de van, hogy aszfalton is kocognak, továbbá van hogy egy edzés alkalmával változó talajviszonyok között futunk.
  Asics GEL Stratus 2 férfi: A GEL Stratus 2 egy kifejezetten puha futócipő, mely azokanak a futóknak ideális, akiknek szupinál (kifele billen), vagy neutrális a lábefeje. A szegmentált talpkialakítás az egyik legjobban hajló cipővé teszi a GEL-STARTUS-t. A kiemelkedően jól szellőző felsőrész és a könnyű súly már-már versenycipőkhöz hasonló érzést kelt, amellett, hogy megfelelő védelmet nyújt.
  Asics GEL Oberon 3 férfi: Kiváló ár / érték arányú cipő, melyben megtalálhatók az alavető védelmi és kényelmi funkciók. Azoknak az alapvetően neutrális, vagy szupináló (kifele billenő bokájú) sportolóknak ajánlott, akiknek a futás egy szórakoztató hobby, vagy kiegészítő sport és nem szeretnének sokat költeni a futócipőjükre.
  Asics GEL Radience 2 női: Kiváló ár-érték arányú cipő, melyben megtalálhatók az alavető védelmi és kényelmi funkciók. Azoknak a pronáló (befele billenő bokájú) sportolóknak ajánlott, akiknek a futás egy szórakoztató hobby, vagy kiegészítő sport és nem szeretnének sokat költeni a futócipőjükre. Az ASICS által kifejlesztett Carbon-szálas külsőtalp miatt kifejezetten tartós kopásállóságra számíthatnak viselői.
  Asics GEL Foundation 8 női: Kifejezetten szélesebb lábfejű és nehezebb súlyú sportolóknak kifejlesztett könnyű futócipő, mely a maximális stabilitás mellett hihetetlenül  kényelmes gördülést biztosít.

 

Milyen méretben lehet megvásárolni a cipőket?

Mivel csak a sportcipő típusa van meghatározva, és, hogy női vagy férfi modellről van szó, ezért a méretet te választhatod ki a webáruház által megnevezett mérethatárokon belül.

 

Ha már most tudod  fenti listából melyik lehet a kedvenc cipőd figyeld sűrűbben a www.multinavigator.hu oldalt és lehessen a  tiéd a napi arany óra. Egy nap csak egy arany óra elérhető.

Jó vadászatot kívánunk!