Wings for Life World Run - APP RUN - Budapest 2020

Wings for Life World Run - APP RUN - Budapest 2020

2020/05/03

A Wings For Life World Run egy egyedülálló, világszerte megrendezett verseny futók és kerekesszékes résztvevők számára. A verseny lényege nem a célba érés, hanem az, hogy a résztvevők egymás mellett, együtt haladva fussanak. Az idén május 3-Án immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény budapesti helyszíne a Hajógyári-sziget lesz. Az esemény különlegessége a mozgó célvonalként működő “Catcher Car” vagy „Követő kocsi”, amely 30 perccel a rajt után, 15 km/h sebességgel indul, majd folyamatosan növeli a sebességet, mindaddig, amíg az utolsó sportolókat is utol nem éri.

Hajógyári Sziget
2020-05-03
Hirdetés
Wings for Life World Run
Wings for Life World Run - APP RUN - Budapest 2020-1

Wings for Life World Run - APP RUN - Budapest 2020 - Kiírás

A Wings for Life World Run életmentő támogatást nyújt a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására. A mozgalom az elmúlt évek alatt 13,8 millió euróval járult hozzá a kerekesszékben élő emberek életszínvonalának javításához.

A nevezési díjjal most nektek is lehetőségetek van támogatni az alapítvány munkásságát az applikáción keresztül. 
A nevezés díja 15 euró, melyet 100%-ban a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására fordítunk. Ráadásul nem árt igyekezni, ugyanis az első 100 regisztráló teljesen ingyen megkapja a Wings for Life World Run hivatalos pólóját!

Regisztráció: https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/budapest-3rd-district

A feladat tehát egyszerű: töltsétek le az ingyenes app-ot, majd azon keresztül regisztráljatok az eseményre és gyertek, fussatok velünk egy jó ügyért a Hajógyári-szigeten vasárnap délután!

FONTOS! A verseny pontosan 13.00 órakor kezdődik.

Az applikációt megtaláljátok a App Store-ban és a Google Play-ben is.

Wings for Life World Run - APP RUN - Budapest 2020 - Nevezés

15 euro