Veszprém Sprint és Super Honor Race

2020/04/04

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A Spartan a kezdetektől elkötelezett azok mellett, akik motiválnak, védelmeznek és szolgálnak - a Honor eseményeknek az USÁ-ban már komoly hagyománya van. Büszkén jelentjük, hogy Európában először a Magyar Honvédség együttműködésével Veszprémben rendezzük Sprint és Super távú Honor Race eseményeinket 2020. április 4-5-én! Az esemény célja közelebb hozni Benneteket a katonai életformához és közösséghez.

 

Veszprém, Jutaspuszta - Újmajor tábor
2020-04-04 - 2020-04-05
Hirdetés
Spartan sprint
Veszprém Sprint és Super Honor Race-1

Veszprém Sprint és Super Honor Race - Kiírás

A Sprint és Super minden teljesítője egy különleges, ún. Honor Series Finisher medált kap - a 2020-as Honor érmet hamarosan megmutatjuk Nektek! Maga a medál mindkét táv esetében azonos, az éremszalagok különbözőek. Természetesen itt is jár az érmek mellé a hagyományos Sprint és Super Trifecta szelet, illetve a normál Finisher póló.

Az esemény helyszíne a Veszprém-Jutaspusztán található Újmajor tábor. Terepviszonyokat tekintve a három 2020-as hazai Spartan helyszín közül ezen pályákon számíthattok a legkisebb szintemelkedésre. Ezen verseny nem lesz része a Spartan CEU Regionális Bajnokságnak.

Örömmel jelentjük, hogy a CEU 2020-as versenyek árai a 2019-es nevezési díjakhoz képest nem változnak!

A gyermek versenyeket mindkét napon azonos időpontokban, 12:00 és 15:30 óra között tervezzük. A regisztrációt ezen eseményekre később nyitjuk, a nyitás előtt tájékoztatást küldünk a további részletekről.

Veszprém Sprint és Super Honor Race - Nevezés

A Sprint és Super regisztráció megnyitásának időpontja:
2019. november 5. kedd

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés