Újpesti Félmaraton Esemény

2022/09/24

2022. szeptember 24-én, szombaton, az Európai Sporthét keretében, az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál részeként első alkalommal kerül megrendezésre az Újpesti Félmaraton!

Budapest, Újpest, Káposztásmegyer Kósa Pál sétány
2022-09-24
Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata
+36 1 231 3101 116
felmaraton[a]ujpest.hu
Hirdetés

Kiírás


Újpesti Félmaratonimg


Rajt/Cél:
Farkaserdő utca (Babits Mihály Gimnázium melletti útszakasz).

Útvonal:
Farkaserdő utca – Óceánárok utca (a 2. körtől visszafordítóval a Sporttelep utca irányába) – Megyeri út – Homoktövis utca – Farkaserdő utca

Távok:
• Tizedmaraton (3,8 km), nevezési díj: 2 000 Ft/fő
• Harmadmaraton (12,4 km), nevezési díj: 4 000 Ft/fő
• Félmaraton (21 km), nevezési díj: 7 000 Ft/fő
A félmaratoni táv alsó korhatára: 12 év


Szintidő:
3 óra (a verseny útvonala 11.00-ig biztosított)


Minden résztvevő a szervezők által készített sorszámozott szelvényt kap, mellyel sorsoláson vehet részt. A kisorsolásra kerülő tárgyjutalmakat a rendezők biztosítják.
A nevezési díj ezen felül tartalmazza az időmérő chippel ellátott rajtszámot, pólót (a tizedmaratont és a harmadmaratont teljesítők az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál, a félmaratont teljesítők az Újpesti Félmaraton grafikájával ellátott pólót kapnak), az útvonal biztosítását, a frissítőpontok igénybevételét (víz, izotóniás ital, gyümölcs, szőlőcukor), egészségügyi biztosítást, öltöző, csomagmegőrző és mosdó használatát, a félmaratoni távot teljesítőknek befutóérmet.

Időrend:
Bemelegítés Simon Szimonettával: 7.45 órakor
Rajt: 8.00 órakor
Eredményhirdetés: 11.30 órakor
Ajándéksorsolás: 12.00 órakor
Frissítés:
A verseny útvonalán egy frissítőpont kerül kialakításra, a rajt/célterületnél
(3,8 km, 8,1 km, 12,4 km, 16,7 km, cél).

Nevezés


Újpesti Félmaratonimg

 

Tizedmaraton (3,8 km), nevezési díj: 2 000 Ft/fő
Harmadmaraton (12,4 km), nevezési díj: 4 000 Ft/fő
Félmaraton (21 km), nevezési díj: 7 000 Ft/fő

Online nevezés: 2022. július 1-től 2022. szeptember 11-ig a nevezési lap kitöltésével, amit a 'Jelentkezés' gombra kattintva lehet elérni és a nevezési díj befizetésével a nevezési felületen közzétett módon.

Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Lemondás:
A nevezés 2022. szeptember 11-ig történő lemondása esetén a nevezési díjat a rendező visszatéríti, ezt követően nem. A nevezést lemondani a felmaraton@ujpest.hu emailcímen lehet név, születési idő, lakcím, telefonszám, adóazonosító jel és bankszámlaszám megadásával. A nevezési díjról kiállított számlát a rendező sztornózza és a sztornó számla kiállítását követően a nevezési díjat 10 napon belül visszautalja a nevező részére.
Befizetett nevezés más személy adataira való átírására, kategória-, és/vagy versenyszám-váltásra nincs lehetőség. Ezesetben a nevezést le kell mondani (a korábban befizetett nevezési díj visszajár), majd új nevezést kell beküldeni és újra befizetni a nevezési díjat a nevezési felületen megadott módon.
A rajtcsomagok átvételének helye, ideje és módja:
A benevezett versenyzők a rajtcsomagot a verseny előtti napon (pénteken) 10.00-18.00 óra között, illetve a verseny napján (szombaton) 7.00-8.00 óra között vehetik át a Halassy Olivér Városi Uszoda előtti füves területen felállított versenyközpontban.

Díjazás

Női/Férfi 1-3. hely (mindhárom távon)

A félmaratoni távot teljesítők befutóérmet kapnak.

Minden résztvevő a szervezők által készített sorszámozott szelvényt kap, mellyel sorsoláson vehet részt. A kisorsolásra kerülő tárgyjutalmakat a rendezők biztosítják.

Újpesti Félmaratonimg

 

Hirdetés
Hirdetés