Törökbálinti Hendikep - október Esemény

2023/10/28

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Itt nem egyszerre indulnak a futók, hanem az előző havi beérkezés fordított sorrendjében. Elsőként a leglassabb indul, és éppen annyival rajtol később a leggyorsabb, amennyivel előbb ért be a múlt hónapban.

Törökbálint, Dióskert
2023-10-28 - 0000-00-00
Törökbálinti Életmód És Tömegsport Egyesület
+36 20 535 9664
fernengel.andras[a]trefort.elte.hu
Hirdetés

Kiírás


Törökbálinti Hendikep - októberimg

Minden hónap új. Hol te javítasz többet, hol a társad, hol te érsz be előbb, hol ő. Játék a többiekkel és magaddal. És tudod, ki nyer az adott hónapban? Nem a leggyorsabb, hanem aki a legtöbbet javítja a múlt havi idején! Az 5,3 km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog.

Futás közben látod az erdő változását és az edzettséged alakulását is hónapról hónapra. Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja.

A helyi iskolák diákjai pontokat gyűjtenek egy éves kupa-sorozatban, és minden alkalommal egy-egy tesi ötöst kapnak az indulásért.

 

Nevezés

Ha érdekel a verseny, jelentkezz be a Törökbálinti Hendikep facebook csoportba! Ott miden tudnivalót megtalálsz majd. Kattints a 'Jelentkezés' gombra, amit a Facebook-csoportra mutat.

A versenysorozat nevezési díja egész évre 2400 Ft, de lehet 1, 3 vagy 6 hónapra is fizetni. Januártól egy pontversenyt is útjára indítottunk, amiben a havi részvétel, a saját időd megjavítása és a futamgyőzelem is pontokat ér.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés