Szerelmes Füred futóverseny 2020

2020/02/15

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Izgalmas futás a Valentin-nap hétvégéjén, mely garantáltan emlékezetessé teszi a szerelmes pároknak az év legromantikusabb időszakát! A Szerelmes Füred egy olyan páros futóverseny, ahol a szerelmespárok alkotnak egy csapatot. Előbb a fiúk teljesítik a kijelölt távot, majd a váltást követően a lányok futnak a célig.

Balatonfüred
2020-02-15
Hirdetés
Szerelmes Füred futóverseny
Szerelmes Füred futóverseny 2020-1

Szerelmes Füred futóverseny 2020 - Kiírás

Ám a Szerelmes Füred már nem csak páros futóverseny, hiszen gondolunk azokra is, akik párral nem rendelkeznek, de szívesen vennének részt e jó hangulatú és különleges rendezvényen, ezért a párok versenye előtti “párkereső” azaz szingli futamra is várjuk lány és fiú, nő és férfi – vagy nevezzük akárhogy is futóinkat – regisztrációját, jelentkezését, korhatár megkötése nélkül!

2019-ben a páros és párkereső (szingli) futam mellett közkívánatra egyéni futamot is indítottunk, hiszen többen jelezték, hogy szeretnének részt venni ezen a romantikus futáson, de a párjuk nem fut, ám szívesen eltöltené velük a Valentin-nap hétvégéjét Balatonfüreden és szurkolna vasárnap a Szerelmes Füred versenyen, és nem éreznék jól magukat, ha a szingli futamban kellene indulniuk. Így az V. Szerelmes Füred utcai futóversenyen ismét lesz egyéni futam is “páratlan” futóknak, akik valóban páratlanok, ám nem szinglik 

Újdonság lesz 2020-ban, hogy azoknak a pároknak, akik szeretnék együtt leküzdeni a távot (tehát nem váltóban), lehetőséget adunk erre, így a nevezésnél figyeljetek, hogy mit jelöltök be: Együtt futunk, nem páros váltó  Az együtt futunk versenyszámban a gyerekek is együtt futhatnak a szüleikkel!

És még egy újdonság: 2020-ban már félmaraton távra is nevezhettek!

Szerelmes Füred futóverseny 2020 - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés