Spartan Race Kazincbarcika

2017/06/17

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Kazincbarcika, Herbolyai út 1.
2017-06-17
Hirdetés
Spartan Race Kazincbarcika-1

Spartan Race Kazincbarcika - Kiírás

Táv: SUPER, minimum 13 km és minimum 25 akadály. A teljesítés várható időtartama függ a versenyző fizikai állapotától. Időmérő chipeket használunk, a chipeket a rendező biztosítja.

Rajt időpontok: az első futam (Elite Heat) 9:00 órakor rajtol. Kérjük, érkezz időben (min. 1 órával a verseny előtt) és szánj elegendő időt a rajt csomagod felvételére. Hozd magaddal az aláírt és kinyomtatott felelősségi nyilatkozatot a személyi igazolványoddal, hogy elkerüld a hosszú sorban állást!

Futamok: a Spartan Race-en futamokban rajtolnak a résztvevők. Egy futamban (heat-ben) 250 futó indul 15-30 percenként. Az indítási idődet a regisztráció során kell kiválasztani, de ez nem garantált. Utólag a verseny hetében a rajtlistán ellenőrizheted.

Elite futam
Regisztráld magad az "Elit" futamba, ha szeretnél a legjobbakkal versenyezni! Az Elit futam létszáma korlátozott és +10 EUR felára van.

Kompetitív futam
Amennyiben nem érzed magad annyira gyorsnak, mint a legjobbak, de mégis szeretnéd megtapasztalni az igazi verseny-feelinget, regisztráld magad a Kompetitív kategóriába. A Kompetitív kategória szintén limitált és 5 EUR felára van.

Építs csapatot
Az erő a számokban van! Válj Te is egy csapat tagjává, segíts másoknak is eljutni az eseményre, takaríts meg pénzt - mert a csapat nevezés olcsóbb! Jelentkezz egy csapathoz! Csupán arra van szükséged, hogy legalább 4 tagotok legyen. Minél több ember regisztrál, annál nagyobb a megtakarítás: 4-14 főig 10% kedvezmény az árból, 15 fő fölötti létszám esetén 20% kedvezmény!

Versenyezz barátaiddal, vagy kollégáiddal! Ez talán a legkülönösebb, legszórakoztatóbb élmény, amelyben valaha is részed volt! 

Gyermekverseny
A gyerekverseny 12:00-14:00 között kerül megrendezésre, korosztályos futambeosztás szerint.
Minden befutó gyermek Spartan Race polót és Finisher érmet kap. A 11-14 évesek között a leggyorsabb 3 fiú és lány kerül díjazásra.


Nézők
A 15 évnél fiatalabb gyerekek szülői kísérete ingyenes.
A nézők hozhatnak kamerát, fényképezőgépet, azonban be kell tartaniuk a figyelmeztetéseket és a területi korlátozásokat. Próbáljátok ki a Fesztivál akadályokat, vigyétek el a gyerkőcöket a Junior versenyre, vagy csak nézzétek meg a versenyzők harcát a versenyen. Egyes események hozzáférése ingyenes, azonban előfordulhat, hogy a bejáratnál regisztrálni kell - ez függ a helyszíntől.


Pálya
Minimum 13 km, minimum 25 akadály, a verseny kb. 80 perc és 3 óra között teljesíthető - a versenyző állapotától függően.

Ez minden, amit tudnod kell... készülj fel a legváratlanabb eseményekre is!
Kérünk, vedd figyelembe az alábbiakat: a verseny egy terepfutó pálya, amely végigvezet fák és bokrok között és olyan akadályokon, melyeken másznod kell, valamint egyenetlen talajon, potenciális veszélyt jelenthetnek a rejtett gyökerek, drótok és a víz, vagy a csúszós talaj. Hangsúlyozzuk, hogy sérülést okozhat elesni a vízben, előfordulhat botlás, esés, megcsúszás, stb. az akadályok leküzdése közben, vagy a pályán. Az esések továbbá veszélyeztethetik a többi résztvevőt is. Ezért kérünk, hogy ügyelj a futási sebességedre és a megfelelő magatartásra, vedd figyelembe a látási viszonyokat, az adott akadályt, és a mozgást a pályán!

Spartan Race Kazincbarcika - Nevezés

Online nevezés:
- Egyéni február 11-ig                  € 55.00
- Csapat 4+ február 11-ig             € 49.50
- Csapat 15+ február 11-ig           € 44.00

Gyermekverseny
Online regisztráció                      10 euro vagy 3000 HUF bankkártyával fizetve
Helyszíni nevezés:                     15 euro vagy 4500 HUF csak készpénzes fizetés lehetséges!

Nézők                                       300 HUF (1 EUR)

Minden szülőnek felelősségnyilatkozatot kell kitölteni a gyermek nevére.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés