PICK Virtuális Futóverseny

PICK Virtuális Futóverseny

2020/10/16

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A PICK Utcai Futófesztivál közel két évtizede minden ősszel a családi összetartozás, az egészséges életmód és a közös sportolás örömének jegyében telik. Idén sincs ez másképp, még ha ezúttal nem is a hagyományos formában rendezzük meg futóversenyünket!

Országos
2020-10-16 - 2020-10-18
PICK Szeged
+36 62 567 000
PICKSzeged.Marketing[a]pickszeged.bonafarm.hu
Hirdetés

PICK Virtuális Futóverseny-Kiírás


PICK Virtuális Futóversenyimg

A PICK Utcai Futófesztivált közel két évtizede minden ősszel a családi összetartozás, az egészséges életmód és a közös sportolás örömének jegyében rendezzük meg.

Bár a jelenlegi körülmények sajnos nem teszik lehetővé, hogy hagyományos formában tartsuk meg az eseményt, megtaláltuk a módját, hogyan tudjuk mégis átélni a közös futás örömét!

Újraterveztük a programot, és az a szuper hírünk, hogy még ha kissé más formában is, de idén is lehetőséged nyílik részt venni a PICK Futófesztiválon! Minden érdeklődőt szeretettel várunk országos Virtuális Futóversenyünkön, amelynek keretein belül ismét egy élményekkel és sportolással teli, örömteli hétvégével szeretnénk felpezsdíteni az őszi időszakot!

IDŐPONT

2020. október 16-18.

HELYSZÍN

Az általad választott távot országszerte bárhol lefuthatod! Ezúttal rád bízzuk, hol szeretnéd teljesíteni a versenyt: a közeli erdőben, a város szélén, a ház körül vagy éppen a futópadon. Annyit kérünk, a biztonságos futás érdekében ne válassz nagyon zsúfolt helyet, és tartsd be a járványügyi biztonsági előírásokat!

TÁVOK

Idén is 3 táv közül választhatnak a versenyzők: 21 km/ 3,5 km / 1,5 km.

Ha az egész család szeretné átélni a közös mozgást élményét, a legrövidebb távot ajánljuk figyelmedbe, amely könnyedén teljesíthető gyerekekkel együtt futva is.

NEVEZÉS

A PICK Virtuális Futóversenyre való nevezés ingyenes! Az első 1000 regisztrált teljesítő egyedi futópólót kap, ráadásul még további nyeremények is várnak résztvevőinkre!

EREDMÉNYEK

A verseny résztvevőinek előzetes regisztráció után weboldalunkra kell feltölteniük eredményeiket.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés