Padthai Workout városi edzés Esemény

2015/05/27

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest, Egyetem tér, padthai wokbar előtt
2015-05-27
Hirdetés

Padthai Workout városi edzés - Kiírás

Válj eggyé a várossal!
Útjára indul a padthai workout Budapest szívében.

Hódítsd meg Budapest leggyönyörűbb részeit a padthai workout kihívássorozaton, ahol egy teljesen új mozgásforma kipróbálására lesz lehetőséged.

Indulás: Budapest, Egyetem tér, padthai wokbar előtt
Időpont: 2015. május 27. szerda 18:30 (1 órás edzés)
Csatlakozz csapatunkhoz és válj eggyé a várossal!

Padthai workout kihívássorozat Forrás: Padthai wokbar


Az esemény célja
egy olyan sport megalapozása, amely egyesíti magában mindazt, amit egy edzéstől elvárhatunk. Nem kellenek hozzá speciális eszközök, hanem csak Te, egy jó csapat és egy csodálatos város.

Az életmódváltást elkezdhetitek az első kihíváson, ahol az edzés mellett felfedezhetitek a város rejtett szépségeit. Egy óra erejéig Budapest most az edzőtermeddé válhat, kezdésként bemelegíthetsz az Egyetem téren, ahol városhódító útjára indul a kihívás, de az edzésed része lehet egy kis lépcsőfutás a Szabadság híd lábánál, tricepsz gyakorlatok a Károly kert padjainál, vagy akár levezető futás naplementében, a rakparton.

Padthai workout kihívássorozat Forrás: Padthai wokbar


A saját testsúlyos mozgás és a városi futás kombinációja egy igazán komplex és megterhelő sport, amellyel nemcsak fizikai kondíciónk válik tökéletessé, de mentálisan is jó hatással van ránk. A lényeg, hogy válj eggyé és lüktess a várossal.

Egész nyáron, heti rendszerességgel szervez edzéseket a padthai wokbar, amelyek után meg is ajándékozza az aktív résztvevőket, így motiválva őket a rendszeres mozgásra és egészséges étkezésre.

 

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezz itt:
workout@padthaiwokbar.com

Padthai Workout városi edzés - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés