Nopara a ványadt macskör run,bike,tour

2020/02/29

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A Balaton É-K-i csücskében leszünk egy színvonalas, mesés és csodaszép helyen, Balatonvilágos Lavender Terasz tetszeni fog Mindenkinek.... és a kisebb kör Pécsen Farkas Ádámmal.. lásd az eseményben. Nálunk a fő helyszínen: ... Teljesíthető: futóként, kerékpárosként, túrában-gyaloglóként és (hazai körben is, a verseny előtt postázzuk a cuccost)

Balatonvilágos
2020-02-29
Hirdetés
RED HOT RUN 2020029
Nopara a ványadt macskör run,bike,tour-1

Nopara a ványadt macskör run,bike,tour - Kiírás

Távok: a futó táv gyermekként 500 m, felnőtt bulifutam 5-10 K, kerékpárral egyéni útvonalon a rajtból minimum 2x15 km-t kellene megtenni a célig (nem kijelölt útvonal, bringás út!) 
12:00 órától 13:40-ig Rajtcsomag osztás (Lavender Terasz) 
13:30 Gyermekkör 500 m
13:40 Tombolázás, mert nem marad6 ki! (sok-sok cuki és értékes cuccos!) 500,- Ft/tombola
14:00 Bringás és 14:05 futórajt (mindenki fellufizva!) a Balcsi körüli bringás úton futtok, tekertek, bringások picit előbb indulnak és ők eltekernek (becsület alapon Siófok Víztoronyig (2x15 km) Haverok, buli, hanta.... egy biztos, hogy "fellufizunk"! És az a lényeg, hogy a lufikat tartsad magadon és épségben, míg célba nem érsz, de közben persze futnod is kell és begyűjteni a Cicastatisztáktól a frissítőn a Panoráma kilátónál a macstalp-pecsétetSzeretnénk egy igazán jókedvű vicces bulifutást, így azok nevezzenek, akiknek a futás örömforrás, nem teljesítménykényszer, jól bírják a hideget és zimában is felveszik a nyúlcipőt!  Aki épségben a rárögzített lufikkal visszazúz a célba, és rá is pecsételteti a kis testére valahol a Macskatalpnyomot a statisztákkal.... annak a célban "zsákbamacska" üti a mancsát, vagyis a markát Ereklyék: érem-póló. Aki 2019-ben nevez, bögrét is kap A lufikat, 5 db-ot adjuk a rajtcsomaggal, amit mindenki maga fúj fel. Majd rögzíteni kell a testén bárhol, mi adunk hozzá madzagokat, de célszerű hozni eszközt, ha más elképzelés van a rögzítésre A  gyerekfutam természetesen nem így zajlik, ott nincs lufi a gyerkőcökön! 

Nopara a ványadt macskör run,bike,tour - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés