Night Run Budapest Esemény

2015/07/11

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest, Batthyány Lajos tér
2015-07-11
Hirdetés

Night Run Budapest - Kiírás

Night Run Budapest Forrás: www.futas.maratonman.hu 

Helyszín és időpont: 2015. július 11. szombat, Budapest
Rajt: 21:15

Versenyközpont: Budapest, Batthyány Lajos tér

Pálya: A rajtot követően az alsó rakpartot elhagyva egy egyedi útvonalon futunk fel a Budai Várba, majd a hegy másik oldalán jövünk vissza a rakpartra. A fordító után végigfutunk az éjszakai Budapesten és egészen az Árpád hídon túl fordulunk újra. A cél a Batthyány téren lesz.

A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak nem kell autóba ülve követni, keresgélni, hiszen a versenyközpontnál többször is találkozhatnak veled.

Bármely távon állsz rajthoz, a Budai Várat mindenképp érinti az útvonal és a gépjármű forgalomtól teljesen elzárt biztonságos pályán futhatsz.

Távok:
- 6,5 km
- 12 km
- félmaraton


Rajtcsomag:
- a félmaratont és a 12 km távot teljesítők a rajtcsomagban kapják meg a Night Run technikai futópólót, 
- míg a 6,5 km távon indulók a rajtcsomagban Night Run pamutpólót kapnak.

Az egységes vizuális élmény miatt arra kérünk, hogy az eseményen a rajtcsomagban kapott pólóban fuss. Köszönjük!


Díjazás:
Minden szintidőn belül befutó versenyző érmet, az I-III. helyezettek kupát és ajándékcsomagot kapnak.

Tervezett programok (szerevzés alatt):
- bemelegítés
- DJ-k a keverőpultnál


Nevezés:
- 2015. július 6-ig ONLINE tudsz nevezni
- 2015. július 6 hétfőtől július 10. péntekig 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban nevezhetsz személyesen. Nyitva: 10-től 20 óráig.

Helyszíni nevezés: a verseny előtt, július 10.-én szombaton reggel 12:00-től 20:30-ig a versenyközpontban a Batthyány téren.


Nevezési díjak

Nevezési díjak Forrás: www.futas.maratonman.hu


Rajtszámfelvétel a verseny előtti héten:
A rajtszámod, chiped átvételére már a verseny előtti héten is van lehetőséged
- Budapesten a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban, 2015. július 6. hétfőtől július 10. péntekig. Nyitva: 10-től 20 óráig. Tel : 06 1 239 05 31
- A verseny előtti szombaton 12:00-től 20:30-ig Batthyány téri a versenyközpontban.

A Rajtzónába kizárólag rajtszámmal rendelkező futókat engedünk be!


Zónák, parkolás, közlekedés:
- A szurkolói zóna a versenyközpontban és a Budai rakpart felett kerül kiépítésre. A helyszínen Toldi Tamás és Debreceni Attila műsorvezető kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat.
- A versenyközpontban lesz még megtalálható: célterület, információs pult, büfé, mellékhelyiségek, csomag megőrző. A csomag megőrzőben a csomagokban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
- Parkolás: a Batthyány tér környékén csak korlátozott számban találhatók parkolók ezért javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel közelítsd meg a helyszínt.

Fotó:
A versenyen készült befutóképedet másnap a maratonman facebook oldaláról ingyenesen letöltheted. A pálya több pontján a futofoto fotósai készítenek képeket, amit rajtszám alapján is kereshetsz, megtekinthetsz és kedvezményesen megvásárolhatsz a futofoto.hu oldalon.

Futó etikett:
Kérünk a futópályán a jobb oldalon fuss és mindig balról előzz. Ha párosan futtok és hallod, hogy előznének akkor a gyorsabb futót engedd el magad mellett! Kérünk, hogy reális rajtzónát válassz! Ha lassabb vagy ne tartsd fel azokat a futókat akik jobb időt szeretnének teljesíteni. Nincs jelentősége mikor mész át a rajtvonalon mert nettó időt mérünk!

Kérünk, hogy ügyelj a tisztaságra mind a versenyközpontban mind a futó pályán és a frissítő állomások után az energiaszeletek és zselék csomagolását a szemetesekbe dobd, ne a földre.

Frissítés:
A Maratonman versenysorozaton minden olyan kiegészítőt megtalálsz majd a frissítő állomáson ami szükséges, hogy a következő állomásig elérj. Zselé, energiaszelet, magnézium, minden ott lesz. Mindenből adunk fel, kérünk ne spájzolj mert nem lesz rá szükség!

Ne engedd, hogy rajtszám nélkül fussanak melletted, mert a pályáról a rajtszám nélküli versenyzőket szigorúan eltávolítjuk.


További információk, kapcsolat:
www.maratonman.hu

Night Run Budapest - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés