Nagy Civil Futás Esemény

2015/04/26

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Szentendre, Skanzen
2015-04-26
Hirdetés

Nagy Civil Futás - Kiírás

1% adó 100% élmény!

Időpont: 2015. április 26, vasárnap
Helyszín: Szentendre, Skanzen
Táv: 5 km
Rajt: 11 órakor

Nagy-Civil-Fut-s.jpg Forrás: Utópia Civil Egyesület


Április 26-án kerül megrendezésre a Nagy Civil Futás elnevezésű jótékonysági futóverseny a szentendrei Skanzenben. Az esemény arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az adó 1% felajánlásával bárki támogathatja a civil szervezetek munkáját és az általuk képviselt ügyeket.

Az 5K futás a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén, mesés tájakon halad végig szőlőkert, pincék, malmok, kovácsműhely, kis házikók és pajtákon keresztül. A terep változatos, a talaj leginkább gyep, nem teljesen egyenletes. Igazi kuriózumra számíthatnak a futás kedvelői. A futás minden korosztály számára teljesíthető, nincs szintidő!

Az esemény közös bemelegítéssel indul, majd 11 órakor rajtol a futóverseny. Délután további izgalmas családi programokkal várják az érdeklődőket, lesz közös piknikezés a helyszínre kitelepült civil szervezetekkel, fellép a Rutkai Bori Banda valamint számos érdekességgel szolgálnak a Skanzen helyszínei is (játékudvar, perecsütő, gyöngyfűzés, gyertyamártás, ostorkészítés, boszorkánykonyha, falusi iskola stb.).

A regisztrált futó ingyenesen vehet részt a programokon, és az egész napot a Skanzenben töltheti.

Regisztráció az eseményre >> ITT! <<

 
A regisztrált futók családtagjainak és kísérőiknek 500 Ft-os belépőt kell váltaniuk a helyszínen, mely levásárolható a Skanzen területén.

A Nagy Civil Futás a “Tudtad-e?” civil kommunikációs kampány záróeseménye, mely a Norvég Civil Alap támogatásával valósul meg.


További információ:
nagycivilfutas@gmail.com
www.nagycivilfutas.hu
www.facebook.com/nagycivilfutas

 

Nagy Civil Futás - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés