Mozgásvilág.hu Sportklub Futó és Túra tesztnap 2013

2013/09/28

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Csillebérci Szabadidő Központ
2013-09-28
Hirdetés

Mozgásvilág.hu Sportklub Futó és Túra tesztnap 2013 - Kiírás

2013. szeptember 28.-án, a Csillebérci Szabadidőközpontban ismét megrendezzük teszt napunkat! Gyere el és teszteld le a következő- és az idei év legjobb futócipőit és túrabakancsait egy tesztkörön! Más programot ne tervezz erre a napra, mert egész napra való programmal várunk.
Ugyanekkor, ugyanitt tartjuk kerékpáros tesztnapunkat is.

 

Asics futócipő teszt

Az Asics saját 3 dimenziós láb szkennerével pontosan felméri a lábad szerkezetét, és a hozzá legjobban illő cipőt ajánlja. A cipőt azonnal ki is próbálhatod a teszt körön.

Asics

  

inov-8 mezítlábas futócipő teszt

Teszteld a hamisítatlan mezítlábas futás élményét az inov-8 Bare Grip 0 sarokemelésű, azaz teljesen mezítlábas cipőjével. Ezen felül inov-8 és Salomon futó hátizsákok, Compressport kompressziós szárak és Silva fejlámpák lesznek tesztelésre elérhetőek a Multinavigátor jóvoltából.

Multinavigátor.hu

 

Mini Spartan Race

Ugye hallottál már az egyre népszerűbb akadály futásokról? Olvasd el cikkünket róla... Amerika legnagyobb akadályverseny sorozata a Spartan Race is betette lábát kis hazánkba. A Spartan Race szakértőivel egy olyan ízelítő pályát alakítunk ki, ahol te is kipróbálhatod magadat illetve a helyben elérhető teszt cipőket és bakancsokat. 

Spartan Race

(Fotó: SpartanRace)

A pálya gyerekek számára is teljesíthető elemeket is tartalmaz.

 

Közös futóedzés

Közös edzés Németh Csaba ultrafutóval. 11 órakor egy kb. 1 órás futás keretében együtt futhatsz Magyarország legjobb, és nemzetközi szinten is elismert ultrafutójával. Csaba tavaly 5. lett a világ egyik legkeményebb versenyén az Ultra Maraton du Mont Blanc-on. A futás alatt, előtt és után, Csaba felkészüléssel, versenyzéssel kapcsolatos kérdésekre is válaszol.

Németh Csaba ultrafutó

(Fotó: Utazom.com)

Blogja

 

Zamberlan bakancs teszt

A Zamberlan olasz bakancs márka hazai forgalmazója a Trexpert, idén nagy választékban kínál bakancsokat és túracipőket tesztelésre.A Zamberlan több nemzetközi díjat is nyert már bakancsaival, legutóbb idén a Backpacker magazin szerkesztői választották a legjobbnak a Crosser Plus GTX modelljét. 

Zamberlan

Húzz magadra egyet és teszteld le a mini Spartan Race pályáján!

 

Sony nyereményjáték
Nyerd meg a 3db Sony mp3 lejátszó egyikét!
Azok között, akik az oldal tetején, vagy alján található jelentkezés gombra kattintva jelzik részvételi szándékukat, 3 db Sony NWZ-W273 Walkman vízálló MP3-lejátszót sorsolunk ki. Jelentkezni érdemes!
Sony

  

Mit biztosítunk?

- A cipőket
- A tesztpályát
- Edzés- és verseny lebonyolítást
- Helyszínt
- Jó hangulatot

  

Mit hozz magaddal?

- Futó- vagy túraruházatot ("játszóst")
- Személyi igazolványt

 

Helyszín

Csillebérci Szabadidőközpont, Budapest- Normapark (belépés a hátsó kapubejárón) 
1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.

Térkép

 

Időpont

2013. szeptember 28. 10:00-17:00

 

Részvételi díj

Ingyenes

 

Jelentkezés

Jelentkezzetek az eseményre a kiírás alján, vagy tetején lévő gombra kattintva.

A jelentkezés nem kötelező, de
- sokat segítesz nekünk, hogy tudjuk hány emberre számíthatunk
- nyerhetsz vele! Az előre regisztrálók között 3 db Sony Walkman-t sorsolunk ki (részletek feljebb, az extrák között)

 

Tesztelés feltételei

- a teszteken mindenki saját felelősségére vesz részt! 
- 18 év alatt csak szülői engedéllyel! Az erről szóló írott nyilatkozat hiányában, nem tudtok tesztelni! 
- ha kérik, kölcsön megállapodás aláírása a teszt centerekkel
- a sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra  visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
-
 elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.
- a rendezők utasításait a résztvevő köteles betartani. 
- a termékeket kijelölt tesztútvonalon és/vagy a túravezetők által mutatott útvonalon lehet tesztelni. Ezen útvonalakról letérni nem szabad.
- részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Kiállítók minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.
- a változtatás jogát fenntartjuk.

Azon részt vevő számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a törvényeknek megfelelő lehetőségeket biztosítják.

Mozgásvilág.hu Sportklub Futó és Túra tesztnap 2013 - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés