Mikulásfutás Vácon

2019/12/01

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Még tombol az indiánnyár, de hamarosan hidegre fordul, és kezdhetsz készülni a Mikulásfutásra, amit az idén se hagyhatsz ki!

Ha lejössz 2019. december 1-én, vasárnap a váci Március 15. térre, futhatsz velem, a Mikulással, és választhatsz a futamok között.

Az önkormányzat támogatásával megrendezzük a Mikulásfutás tömegsport versenyt az ovis futással és a buli futással együtt.

Vác
2019-12-01
Hirdetés
Mikulás
Mikulásfutás Vácon-1

Mikulásfutás Vácon - Kiírás

Ha a buli futástól többet, digitális időmérést akarsz, akkor neked a Mikulás FUTURE távokon kell indulnod. Mert itt a nevezési díjért cserébe profi versenyen futhatsz.

 

A verseny az óvodásfutással indul, a kis-, középső- és nagycsoportosok 3 futamban együtt versenyezhetnek a Mikulással. A befutók célajándékot kapnak, a futamok 1-2-3. helyezettjeit külön díjazzuk. Az ovis versenyen a helyszíni és az előnevezés is díjtalan.

A Mikulásfutás 2,5 km-es futamára, a bulifutásra továbbra is ingyenes az előnevezés. Nevezz a honlapon, mert a helyszíni nevezésért fizetni kell. A rajtszámodat már a verseny előtti napon átveheted.

A célba érés után mindenki célcsokit kap a frissítő mellé, és díjazzuk a nemenkénti abszolút 1-2-3. helyen célba érőket. A versenyből az idén sem fog hiányozni a családi futás (emléklappal, sorsolt ajándékokkal), amihez családonként 3 induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát, sportegyesületet és céget most is értékeljük. A díjak sorát gyarapítja az elmaradhatatlan mountain-bike kerékpár, amit az eredményhirdetésen jelenlévő befutók között sorsolunk ki. Idén is 77 sorsolt Mikulásfutás Póló talál gazdára az előnevezők között.

 

Mikulás FUTURE – ha az év utolsó profi versenyén futni szeretnél!

A Mikulás FUTURE 5,5, 11, és 22 km-es félmaratoni távjain indulhatsz, profi chipes időméréssel. A verseny után elérhetők lesznek a futók pontos eredményei és letölthetők lesznek a verseny fotói is. A futamok minden befutóját a frissítők mellett palackozott ásványvízzel, gyümölccsel és célcsokival várjuk. A kategóriák 1-2-3. helyezettjét díjazzuk nemenként, korcsoportonként. Az ország többi futóversenyéhez hasonlóan a futamokon a versenyzők előnevezéssel vagy helyszíni

nevezéssel, a nevezési díj befizetése mellett tudnak elindulni. Aki az előnevezést kényelmesen, az interneten keresztül intézi, annak nevezését egyedi mikuláspólóval (a félmaratonistáknak technikai pólóval) honoráljuk. Célba éréskor mindenki emlékérmet, célcsomagot kap (és persze egy nagy puszit tüneményes rendezőinktől), hogy emlékezetessé tegyük az év utolsó futóversenyét.

 Megint majdnem elfelejtettem a legfontosabbat!

 

Mikuláskor is megrendezzük a négy fős félmaratoni váltót. Keresd hát meg azt a három barátodat, akikkel leginkább szeretnél futni, és nevezzetek. Idén a csapat minden tagja a Március 15. téren váltja a másikat, ahol felkészülhet a futásra. Válasszátok a váltót, mert olcsóbb, mintha külön neveznétek egyéniben 5,5km-re. Ha jól csináljátok, négyen együtt félmaratonisták lehettek a Mikulásfutáson is!

 ...a futócipőt ne feledd kivenni az ablakból! …a Mikulás

 

Mikulásfutás Vácon - Nevezés

22. Mikulásfutás – Az idén is ingyenes, ha előnevezel!

Előnevezés, versenykiírás és verseny egyéb fontos tudnivalói a www.futavac.hu honlapon megtalálható.

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés