Menü

Hozzászólás 0

2018.04.08. Káposztásmegyer

Krokodil Hendi Futóverseny áprilisi forduló

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Káposztásmegyer
Dátum: 2018.04.08. - 2018.04.08.

Elérhetőségek:
KrokodilFutás
30/7584177
krokodilfutas@gmail.com
https://krokodilfutas.webnode.hu

A  "Krokodil hendi" a Szigetfutás mintájára felépített verseny. Itt szintén saját magaddal versenyzel elsősorban. A hagyományos futóversenyekkel ellentétben nem a rajtidőpont, hanem a tervezett célba érkezési idő lesz közös. Az egyéni rajtidőpontodat a korábbi legjobb időd alapján fogjuk megállapítani. Mégpedig úgy, hogy a célidőből kivonásra kerül a mindenkori legjobb időd, perces vagy 15 másodperces alapon. Tehát ha valaki pl. 3 perccel gyorsabb nálad, akkor ő 3 perccel később fog indulni, így lehet, hogy nem ér utol. A célegyenesben valószínűleg nagy hajrára számíthatsz, mert itt kezdő futóként is versenyben lehetsz a haladókkal és fordítva. Cél: "húzzátok" be egymást a célba, és javítsatok a saját időtökön.

Krokodil Hendi Futóverseny áprilisi forduló - Kiírás

Ezeket a rendezvényeket havi rendszerességgel szeretnénk bevezetni, az egyéni rajtlistát minden esemény előtt feltöltjük majd az oldalunkra. Ezen tudod megtalálni a pontos rajtidődet. Így Neked nem kell a számolással bajlódnod, mi ezt megtesszük helyetted. 

További időpontok

2018.május 12, szombat - 9:30

2018.június 10, vasárnap - 8:30

2018.július 7 vagy 14, szombat - 8:30, Krokodilfutás extra, Élménykülönítmény kampányzáró futás, félmaratonnal

Helyszín

Elsősorban a helyszínről néhány szóban: Tavasztól-télig csodálatos arcát mutatja a természet a Farkaserdőben. Éppen ezért sokan választják futóhelyüknek. Akár teljes távként, akár érintőlegesen. Mindenesetre egy biztos, aki járt ott, az vissza is fog térni. Kora reggeltől, késő estig rendelkezésre áll és enyhe terepviszonyokat biztosít.

Akik már regisztráltak futást a weboldalunkon , azoknak a rajtidőpont az eddigi legjobb idejük alapján kerül meghatározásra, mÍg akik még nem küldtek be eredményt, azoknak a regisztrációkor megadott "tervezett" idő alapján. 

Táv: kb. 4,2 km (1 krokodil-kör)

Szint: kb 14m (~0%)

Időmérés, útvonal

A pontos időt jelezzük az indulóknak. Ha saját órád szerint szeretnél rajtolni, akkor ehhez az időhöz szinkronizáld az órád, mert mi ez alapján számolunk (és a célbaérkezési idődet is ez alapján rögzítjük, tehát ha nem pontosan indulsz, akkor nem lesz pontos az eredményed!).

Az új résztvevők közül a verseny előtti csütörtökön, déli 12:00 óráig regisztrált futóknak tudjuk garantálni a rajtszámot - a korábban regisztrált futóknak a régi rajtszámaik érvényesek - kérjük hozzátok magatokkal!

Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon és a földön, de más útvonal jelzést nem tervezünk (írányító személyek, szalagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárását legalább egyszer. A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél lesz (a facebook oldal profilképe is ezen a helyen készült). A nyílt útvonal azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közútaktól mentes erdei ösvényeken halad), sétálók, túrázok, kutyasétáltatók, mókusok és mókuskergetők előfordulhatnak az útvonal mentén.

Program

09:00 - 09:30 bemelegítés, pályabejárás (opcionális)

09:20 rajtszámátvétel, technikai információk, tájékoztató (az aktív regisztrált felhasználóknak a tavalyi rajtszámok érvényesek - hozzátok magatokkal!) Új résztvevőknek regisztráció szükséges.

10:20 Tombolasorsolás a célbaérkezés után

A tombolasorsoláson minden célbaérkező részt vehet, célbaérkezés után a rajtszámotokat dobjátok be a sorsolási kalapba. A tombolasorsoláshoz várjuk minden kedves futótársunk felajánlást.

Rajt időpontja: 10:15-ből kivonva a korábbi leggyorsabb köröd idejét - egész percre kerekítve]. Új résztvevőknek / először futóknak / hosszabb kihagyás után visszatérőknek “tervezett időpont”. A rajt 09:30-tól folyamatosan (hendikep rajtolás, egyéni rajtidőpont, hendi idő nélküli normál rajt 09:50)

Krokodil Hendi Futóverseny áprilisi forduló - Nevezés

A versenyre nem kell külön jelentkezni, a honlapra történő regisztrációkor kapott rajtszámoddal indulhatsz a versenyen. Ha nem kaptad még meg a rajtszámodat, akkor azt a verseny előtt átveheted. Kérünk őrizd majd meg a verseny után is, a következő alkalmakkor is azt használhatod! (a rajtszám nem csak erre az egy versenyre szól, hanem a későbbi versenyeken is ez lesz mindig az egyedi rajtszámod).

Arra viszont kérünk, hogy a verseny facebook eseményénél aktualizáld a részvételi szándékodat legkésőbb a versenyt megelőző napon.

Az inaktív regisztrálókat (akik a regisztrációt követően 6 hónapon belül nem vesznek részt hendi versenyen) töröljük - nekik a részvételhez új regisztrációra van szükség!

Helyszíni nevezés: nincs

Jelentkezés

Helyszín: Káposztásmegyer
Dátum: 2018.04.08.

Elérhetőségek:
KrokodilFutás
30/7584177
krokodilfutas@gmail.com
https://krokodilfutas.webnode.hu

Olvass többet a témáról: futóverseny

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.