Kolonics György Emlékfutás 2020

2020/10/23

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Kolonics György Emlékfutás Tegyél velünk egy tiszteletkört a kenus legenda emlékére! Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus tragikusan fiatalon távozott az ország élő sportlegendáinak sorából. Emlékét azonban a sportbarátok sosem feledik: mivel Koló a kenuzás mellett futni is imádott, évről évre egy nagy közös futóversennyel tisztelgünk előtte. Természetesen vízparton: idén ismét a Népszigeten!

Budapest Népsziget
2020-10-23
BBU - Ötpróba
Hirdetés

Kiírás

Kolonics György Emlékfutás

egyél velünk egy tiszteletkört a kenus legenda emlékére!

Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus tragikusan fiatalon távozott az ország élő sportlegendáinak sorából. Emlékét azonban a sportbarátok sosem feledik: mivel Koló a kenuzás mellett futni is imádott, évről évre egy nagy közös futóversennyel tisztelgünk előtte. Természetesen vízparton: idén ismét a Népszigeten! Ott a helyed, ha neked is örömet okoz a futás, a természet közelsége, és szereted a tartalmas közösségi élményeket!

Nevezés

Az online nevezés határideje október 16. 12:00 (ezután nincs lehetőség átnevezésre!)

Díjazás

Az esemény az Ötpróba programsorozat pontgyűjtő állomása:
2 km- 1 Ötpróba pont
11.5 km - 2 Ötpróba pont
21 km - 4 Ötpróba pont

Egyéni távon kölyök és serdülő korosztályban az 1-6. helyezettek, ifjúsági és felnőtt korosztályban az 1-3. helyezettes érem és oklevél díjazásban részesülnek. Csapatos távon (váltó) a serdülő és kölyök korosztályban az 1-3. helyezettek oklevél díjazásban részesülnek, amennyiben elegendő nevezés érkezik leány, fiú és vegyes kategóriákban, ahhoz, hogy díjazásra kerüljenek.

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés