Kis-Balaton Kör Futóverseny

2021/09/18

Idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Kis-Balaton Kör Futóverseny, melyre minden évben egyre többen látogatnak el az ország minden pontjáról. A verseny központja a gyógyvízéről és fürdőjéről híres Zalakaros.

Zalakaros Szőlő utca 16
2021-09-18 - 2021-09-19
Molnár Veronika
+36 30 597 7352
zalakarosifutrinkak[a]gmail.com
Hirdetés

Kis-Balaton Kör Futóverseny-Kiírás

Kis-Balaton Kör Futóversenyimg

Idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Kis-Balaton Kör Futóverseny, melyre minden évben egyre többen látogatnak el az ország minden pontjáról. A verseny központja a gyógyvízéről és fürdőjéről híres Zalakaros. Legnépszerűbb távunk pedig a 35 km-es Kis-Balaton kör, mely a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található, rendkívül gazdag élővilággal rendelkező természetvédelmi területen halad keresztül. Az idei évben többek között ennek a csodálatos környezetnek a védelme is ösztönzött minket arra, hogy csatlakoztunk a pohármentes versenyek köréhez.

A verseny 2 napos, szeptember 18-án, szombaton gyermek és családi versenyek, kutyás futás, majd szeptember 19-én vasárnap felnőtt versenyszámokon tudnak a futók indulni.

Kis-Balaton Kör Futóverseny-Nevezés

Nevezés menete: A Szervező online előnevezést és helyszíni nevezést egyaránt biztosít. Maximális nevezési létszám nincs.

A nevezési díjak időponttól és korosztálytól függően 2000 ft-tól 9000 ft-ig érhetők el.

Kis-Balaton Kör Futóversenyimg

Kis-Balaton Kör Futóverseny-Díjazás

Minden kategória 1-3. helyezettjei (fiú-lány, férfi-nő) érem díjazásban részesülnek. A váltó vegyes csapatokat a férfi kategóriában értékeljük. A gyermek és családi verseny résztvevői közül az első 3 helyezett érem díjazásban részesül.

Kis-Balaton Kör Futóversenyimg
Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés