Kékescsúcs Támadó Futás

2019/12/29

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Csúcsfutás az ország csúcsán.

Maradt még pár kilométer a futócipődben? Hiányzik még egy kis távolság a 2019 évben megtervezett távodból? Egy jó csapat vár rád Kékestetőn, hogy méltóan elbúcsúztassuk a 2019 évben magunk mögött hagyott futó esztendőt.

 

Kékestető
2019-12-29
Hirdetés

Kékescsúcs Támadó Futás - Kiírás

A varázslatos havas környezetben egy sportos téli kaland sokkal többet ér, mint száz és száz jólétben eltöltött egyforma nap. Egy újabb kaland, ahol megint lehetőség adódik győzelmet aratni, és lehengerlő élményt szerezni a kihívásaink felett. Egy új pecsétet beszerezni életünk könyvébe melynek lenyomata „képesek vagyunk rá”!

Szeretettel várunk minden kalandvágyó futótársunkat, Kékestetőre december 29.-én 11:30 órakor egy barátságos csúcs támadó futásra. táv 7.8 km
Futó útvonalunk: Kékestető-Mátraháza a 24134 sz. felújított útvonalon (kékesre vezető aszfaltos út), Mátraházán egy fordító bolya megkerülésével pedig vissza csúcstámadásos üzemmódban Kékestetőre. A tervezett rajt időpontunk előtt 11:15-órakor vezetett bemelegítést tartunk. Rajt 11:30-kor.

Minden résztvevő a futás végén Kékestetőn egy elismerő oklevélben részesül.

Frissítő pont nem lesz az útvonalon, ezért szükség esetén mindenkinek magának kell gondoskodni a hidratációról.

Egyéb információ:
Kékestetőn lesz lehetőség csomagokat elhelyezni a Dózsa síházban. Ugyanakkor a vissza érkező futók itt meg is tudnak melegedni és száraz ruhába öltözni. A síházban zuhanyzási lehetőség is van (nomád). Az utolsó futótársunk megérkezése után, a sí ház még egy órát fog a rendelkezésre állni. A síházat a csúcskőtől lehet megközelíteni, nagy DYNASTAR felírat van a ház elején (nem lehet eltéveszteni). Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen az eseményre, hogy igény esetén a csomagját el tudja helyezni a síházban. A rajt a síháztól pár méterre a csúcs kőtől fog indulni, és természetesen a cél vonal visszafelé ugyanezen a ponton lesz. A síház 10:00 órától lesz nyitva. Kékestetőn az autóval érkezőknek lesz lehetősége leparkolni. Érkezz időben, mert a parkolóhelyek gyorsan elfogynak ebben az időben.

Aki a lefutott energiáit szeretné vissza pótolni, azoknak melegen ajánljuk a Kékestetőn üzemelő Tető étterem és a Déli sípályán üzemelő körbár szolgáltatásait, ahol finom ételeket és forró italok mellett lehet megbeszélni a futó élményeket.

A Kékesre vezető útvonalon, kérjük, hogy mindenki körültekintően közlekedjen futó üzemmódban, az út nem lesz lezárva, így gépjármű forgalom folyamatosan zajlik az úttesten. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint csak egymás utáni pozícióban fusson mindenki az úton. Előfordulhat, hogy ránk dudálnak, mindenképpen mosolyogva integessünk vissza és gondoljunk arra, hogy mi duda nélkül is képesek vagyunk meghódítani a hegyet.

Természetesen a csúcson egy közös év végi képet is szeretnénk készíteni. A kép címeképpen, húzzuk ki magunkat, mosolyogjunk, hadd törjék csak a fejüket az arra járók, hogy mitől ilyen boldogok?

Végszónak pedig: Soha ne mondj nemet egy kalandos meghívásnak! Soha ne állj ellent egy ismeretlen távnak! És mindig jókor fuss! Csak maradj nyitott és szívd magadba a klimatikus oxigénnel együtt az élményt! És ha fáj, mert fog, akkor jó úton jársz és tiéd lesz a győzelem. 
Ez ELSŐ 3 FIÚ ÉS 3 LÁNY BEFUTÓ MEGLEPIT KAP !!!!

Üdvözlettel: 
Medveczki Zoltán
Banka Zsolt

Kékescsúcs Támadó Futás - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés