IV. Tihany Trail Esemény

2022/01/15

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A Tihany Trail egy igazi terepfutó csemege, mert rendkívül változatos és kemény terep a félsziget horizontján. Lehet nagy sár, lehet nagy hó (bár ez kevésbé valószínű), lehet keresztben - hosszában befagyott Balaton megdermedt ösvényekkel... bármi vár is rád: egyszerűen leírhatatlanul szép és kemény ez a verseny!

Tihany, Bencés Apátság Illyés Gyula Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája
2022-01-15 - 0000-00-00
Tihany Sport és Szabadidő Egyesület
+36 20 223 7282
marso.barna[a]tihanysport.com
Hirdetés

IV. Tihany Trail-Kiírás

IV. Tihany Trailimg

Távok: 15 km a nyugati horizonton (szintemelkedés 406 m) 10 km Csúcs támadás! (szintemelkedés 264 m) 10 km Csúcstámadás nordic walking (szintemelkedés 264 m) 10 km Csúcstámadás kutyás kör (szintemelkedés 264 m) A rövid pályásoknak igazi meglepetéssel készülünk! Új nyomvonalon, kicsit hosszabb, keményebb kihívást kell majd teljesíteni, és mindeközben meghódítani a félsziget legmagasabb "hegyét" a Csúcs-hegyet! Akik részt vettek a 2021-es instant Tihany Trailen, azoknak már ismerős lesz a terep! :) Készen vagytok a Csúcstámadásra? Terepcipőket fel! 15 km a nyugati horizonton Ez a pálya egy igazi terepfutó csemege minden terepfutó számára, mert rendkívül változatos és kemény terepen, de vigaszul álomszép helyszíneken futhatsz. Csúcs-támadás! A rövid pályásoknak igazi meglepetéssel készülünk! Új nyomvonalon, kicsit hosszabb, keményebb kihívást kell majd teljesíteni, és mindeközben meghódítani a félsziget legmagasabb "hegyét" a Csúcs-hegyet! Akik részt vettek a 2021-es instant Tihany Trailen, azoknak már ismerős lesz a terep! :) Csúcstámadás – Nordic walking A versenyre vonatkozó szabályok: A nordic walking verseny a terepfutásra kijelölt 10 km-es pályán kerül megrendezésre, a terepfutással egyidejűleg. A nordic walking kategóriában kizárólag nordic walking botokkal lehet indulni. Kutyás nevezést a nordic walking kategóriában nem fogadunk el. A nordic walking kategóriában induló versenyzők a teljes táv alatt nordic walking lépéstechnikák alkalmazásával versenyezhetnek. (Ez azt jelenti, hogy botok aktív használata nélkül nem lehet pl futni.) Nordic jogging, illetve egyéb ugró és futó nordic walking technika alkalmazásával teljesíthető a táv. Csúcstámadás – Kutyás futás A versenyre vonatkozó szabályok: – A kisállattal történő részvételre kizárólag a vonatkozó Felelősségátvállalási nyilatkozat aláírásával van lehetőség. Nyilatkozattétel megtagadás esetén a Szervezők fenntartják a jogot a futó kizárására. – A kisállatokkal indulók aláírásukkal egyben kötelezettséget vállalnak a Kisállat pórázon történő tartására a verseny teljes ideje, illetve az azt megelőző és az azt követő rendezvényen, valamint a zsúfolt rajtra való tekintettel baleset megelőzés érdekében a rajtnál a leghátsó sorból indulnak, megelőzve ezzel annak esélyét, hogy a résztvevők véletlenül a Kisállatra tapossanak. Aláírásukkal továbbá a Kisállat által okozott bárminemű balesetért teljes körűen vállalják a felelősséget! – A kisállatokkal futók továbbá kötelezettséget vállalnak a Kisállatok által hátrahagyott ürülék, anyagi kár és bármely egyéb hulladék maradéktalan eltakarítására és helyreállítására, melyhez szükséges eszközöket (nejlon vagy papírzacskó, gumikesztyű, stb.) a nyilatkozattevő köteles beszerezni és magánál tartani. Létszámlimit: maximum 20 fő lehet.

IV. Tihany Trail-Nevezés

2021. november 21-től 2021. december 14-ig: 7.900 Ft 2021. december 15-től 2022. január 10-ig: 8.900 Ft Helyszíni nevezés: 10.000 Ft Tihanyi állandó lakosoknak a nevezési díj (előnevezés esetén!)

IV. Tihany Trail-Díjazás

A terepfutás 10 km-es és 15 km-es távokon: felnőtt (-40 éves korig) első három férfi és nő szenior (41-55 éves korig) első három férfi és nő veterán (56 éves kor felettiek) első három férfi és nő A kutyás futó távon külön férfi és női díjazás lesz, korcsoportonként nem hirdetünk eredményt. A nordic walking verseny díjazása: elit ( - 55 éves korig) első három férfi és nő master ( 56 éves kor felettiek) első három férfi és nő

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés