II. Tavaszi Tókerülő Full motion a Vital Clubbal run, bike day

2020/03/21

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Ez lesz a II. Tavaszi tókerülőnk, mert annyira szuper lett a promóció, hogy egy nagy szponzor, a székesfehérvári Vital Club lesz a névadónk és a Fő szponzorunk, oltári tombola díjakkal és a rajtcsomagba is rendesen osszuk a kuponokat, ajándékokat. hatalmas buli volt a 2019-es tavaszi, így túl kell szárnyalnunk!
Várjuk a családokat, csapatokat, baráti társaságokat is szeretettel! Az érem természetesen ezüst színű alappal, több színnel, és éjszaka foszforeszkáló festéssel készül!

Gárdony
2020-03-21
Hirdetés
II. Tavaszi Tókerülő Full motion a Vital Clubbal run, bike day
II. Tavaszi Tókerülő Full motion a Vital Clubbal run, bike day-1

II. Tavaszi Tókerülő Full motion a Vital Clubbal run, bike day - Kiírás

Rajt-cél bázis Gárdony, TóParty Kemping Kemping 11:00-től este 17:00-ig és természetesen itt szállást is foglalhattok! Várunk Bringásokat, túrázókatés futókat. Családokat és mindenkit, aki szeret sportolni! Csodás érmünk van, ami foszforeszkál is!Minden táv teljesíthető bármely módon: futva, bringázva vagy gyalogolva. Mindenki a saját felelősségére indul. Mi 2 frissítőt biztosítunk (rajtcélban és Velencén) Felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senkit nem regisztrálunk be a rajtnál, feltöltjük a nevezési oldalra és hozni kell! Itt letölthető!

Rajtok:
11:00-től 15:00-ig folyamatosan, kötetlenül, érkezési sorrendben de 18:00 óráig be kell érni!

13:30 Tombolasorsolás (mindenki a saját nevével játszik és húzáskor,aki nincs jelen, rátesszük a díjra a nevét és 18:00-ig átvehető a szervezőknél (jól bevált eddig!) 500,- Ft/tombola, hatalmas díjakkal!

Távok amik adottak: a körökön, abszolút kötetlen, csak a frissítő pontok fixek. Rajt érkezési sorrendben, egyéni, nem mérünk, nem időre megy:
A: Bence hegyre fel (fut, túra, bringa a merészebbeknek) 13,5 km és itt a csodás kilátóban lehet időzni
B: Tókerülő 29 km (frissítésről mindenki maga gondoskodik, mert nem verseny, tele van a bringás út büfékkel, kutakkal és lehet hívni a futóknak bringás kísérőt
C: 10 km (5 km-re rajttól Velencén frissítő, fordítópont 15:00 ig!)

Étkezés előfoglalással futókedvezménnyel, kérhető a nevezési oldalon, a helyszínen 990,- Ft/ adag, a büfé folyamatosan üzemel. Az előfoglalós futókedvezményes kupont hozzászámoljuk a nevezési díjhoz, és adjuk a rajtcsomaggal.
A nevezési díj egységesen, minden távon: 5. 000,- Ft! Használd ki!! november 30-ig érem-póló-tornazsák! December 31-ig már nincs tornazsák, érem-póló van és a díjat nem emeljük, 5. 000,- Ft marad. 2020. január 1-től 6. 000,- Ft a nevezés, míg le nem zárul március elején. Helyszíni nevezést nem tervezünk, a 2019-es 1170 fővel betelt.

II. Tavaszi Tókerülő Full motion a Vital Clubbal run, bike day - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés