Garmin WTF BUDA 2020 verseny/instant Esemény

2020/11/29

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Garmin WTF BUDA 2020 verseny/instant runaway TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

Budakeszi
2020-11-29
RUNaway
Hirdetés

Kiírás

Garmin WTF BUDA 2020 verseny/instant

TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! 

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

TEREP 

A terepfutók útvonala, távtól függően a Szépjuhászné melletti rajthelytől a Makkosmária, Sorrento, Virág-völgy pontokat érinti. A teljes útvonal a Budai-hegység turistaútjain halad.

ASZFALT 

A Szépjuhásznétől rajtoló verseny aszfaltos útvonala, a János-hegyi aszfaltutat követi. Végig forgalommentes, zárt erdészeti aszfaltutakon futhattok, a Budai-hegység szívében.

Nevezés

Kedvezményes előnevezés 2020. szeptember 12. - október 12-ig 7.990,-

Díjazás

Az első három helyezettet minden távon, nemenként, egyedi trófeával díjazzuk. Ennek feltétele, a verseny tisztaságának megőrzése érdekében, hogy teljesítésükről tracket tudnak bemutatni, amit tetszőleges erre alkalmas eszközzel rögzítettek (telefonos futó app is megfelelő). Ennek hiányában az utána következők eredményét sorolhatjuk előre.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés