FrankenwaldSteigla

FrankenwaldSteigla

2021/10/24

Erdei utak és ösvények, valamint kihívást jelentő emelkedők várják a futás szerelmeseit a sörvárosban, Kulmbachban.

de,Kulmbach
2021-10-24
Crazy Runners Team Frankenwald
Hirdetés

"FrankenwaldSteigla", erdei utak és ösvények, valamint kihívást jelentő emelkedők várják a futás szerelmeseit a Crazy Runners "Kulmbach Trails" futóversenyén 2021. október 24-én, vasárnap.

A "Trails4Germany" országos futósorozat már több éve vendégszerepel ősszel Kulmbachban, a sörvárosban és számos sportolót vonz közelről és távolról. Tavaly a második Corona-hullám miatt elmaradt a rendezvény, és idén is le kellett mondania az őszi eseményeket a szervezőnek, a müncheni PlanB ügynökségnek.

FrankenwaldSteigla-3
Tényleg kihívást jelent
FrankenwaldSteigla-3
Forrás: Andi Frank

A "Crazy Runners Team Frankenwald" 2017-ben hozta el a régióba a "Trails4Germany"-t, és azóta is nagymértékben részt vesz a tervezésben, szervezésben és lebonyolításban. Az idei évi verseny tervezése már folyamatban volt, amikor a csapat értesült a törlésről. A "Crazy Runners" azonnal felajánlotta Kulmbach városának, hogy a tervezett napon, 2021. október 24-én saját futóeseményt szervezzen. Így született meg a "KULMBACH TRAILS" ötlete.

FrankenwaldSteigla-2
FrankenwaldSteigla-2
Forrás: Andi Frank


Az online regisztráció már meg is nyílt a https://www.crazyrunners-frankenwaldtrail.de/anmeldung-kt-2021 oldalon.

A Crazy Runners sok lelkes résztvevőben reménykedik, hogy az ő erőfeszítéseik és a szervezők kockázata is megtérüljön. Ráadásul minden befizetett nevezési díjból 2,50 eurót egy jó ügynek szánnak: a bevételt a hüttungi Marina Kunzelmann kapja, aki rákos egyedülálló szülő, és fiatal nőként nagy optimizmussal néz szembe súlyos betegségével. A pénzből egy bizonyos ideig a költséges alternatív gyógyszerek finanszírozását fogják segíteni, mivel a klasszikus rákterápia gyógyulási esélye kevesebb, mint 20%.
A rajt és a cél szokás szerint a kulmbachi piactéren lesz. A menetrend szerint a résztvevők 10:30-tól vehetik át a rajtcsomagot, illetve regisztrálhatnak a versenyre, mielőtt 13:00 órakor a hosszú táv (26 kilométer) és 13:30-kor a rövid táv (13,5 kilométer) rajtja megkezdődne. A tavalyi versenyek útvonalát némileg módosítottuk.

Regisztráció és további információk a következő címen: A versenyre való jelentkezés és további információk a következő címen:
https://www.crazyrunners-frankenwaldtrail.de/kulmbach-trails

FrankenwaldSteigla-4
Mi mind őrültek vagyunk kissé...
FrankenwaldSteigla-4
Forrás: Andi Frank

 

Hirdetés
Hirdetés