Fighters Run - őszi kaland a Balaton-felvidéken Esemény

2022/09/30

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Október első hétvégéjén Csopakra érkezik a Fighters’ Run terepakadályfutó verseny-sorozat. A nem mindennapi eseményt a Balatoni Élményparkban, azaz a Nosztoriban és környékén rendezik.

Csopak, Balatoni Élménypark, Nosztori
2022-09-30 - 2022-10-02
Balatonman Triatlon Kft.
+36 70 605 7415
info[a]fightersrun.com
Hirdetés

Kiírás


Fighters Run - őszi kaland a Balaton-felvidékenimg

A szervezők október 1-én, szombaton várják az egyéni indulókat, akiknek a 9-11 km-es pályán 20-25 akadállyal kell szembe nézniük. A versenyszelleműek az Alfa futamokban küzdhetnek egymással, a kezdők és azok, akik számára maga a teljesítés az elsődleges cél, a Béta futamokban állhatnak rajthoz.

A legkisebbeket sem szabad otthon hagyni, ugyanis nekik rendeznek versenyt ugyanezen a napon, kora délután. A Farkaskölykök futamain a 4-14 évesek korosztályok szerint állhatnak rajthoz - a gyerekeket az életkoruknak megfelelő pályákkal és mindenki számára teljesíthető akadályokkal várják a szervezők.

Október 2-án, vasárnap a felnőtt csapatoké a főszerep; itt a résztvevők közösen, 2-3-4 fős csapatokban teljesíthetik a pályát. A Csapatverseny kifejezetten ajánlott azoknak, akik még csak most ismerkednek a terepakadályfutás világával és egyedül nem mernek belevágni a kalandba. Szintén izgalmas kihívás lehet ez kisebb közösségeknek: baráti társaságoknak, munkahelyi csapatoknak, családoknak, akik az együtt futás és célbaérkezés örömét szeretnék átélni. A csapatok egyesével rajtolnak, külön rajtfotó is készül róluk.

A hétvége során fesztiválhangulat, kiállítók, büfé, valamint a Élménypark szolgáltatásai és egyéb kísérőprogramok is elérhetők lesznek, szombat este pedig forralt bor party és tábortűz várja a résztvevőket.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Fighters Run - őszi kaland a Balaton-felvidékenimg

10263/2096/fighterrun2.jpg

Nevezés

Nevezni korlátozott számban lehetséges! A szervezők azt kérik, hogy aki jönne, lehetőleg szeptember 25. éjfélig, azaz az online határidőig nevezzen, ugyanis a helyszíni nevezési lehetőséget nem tudják garantálni.

Online nevezni a 'Jelentkezés' gombra kattintva lehet.

 

Díjazás

A teljesítők a célban egyedi befutóérmet és pólót kapnak, a felnőtt nevezések ára egy ebédet és szponzori ajándékokat is magában foglal.

10263/2096/orias-ferdepalank.jpg

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés