CsigUBalaton II Esemény

2022/07/29

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

CsigUBalaton II.

Alsóörs, Pelso Camping Camping utca
2022-07-29 - 2022-07-31
Török Mónika
+36 30 541 2829
efk.csigafutas[a]gmail.com
Hirdetés

Kiírás


CsigUBalaton IIimg

 

Emlékeztek még a nagy sikerű CsigUBalaton futásunkra? Amikor körbefutottuk a Balatont a csigacsapattal cirka 23 óra alatt. A teljesítmény és az élmény mellé egyedi pólót és finisher érmet is készítettünk magunknak! Fantasztikus élmény volt! 

Azért, hogy te is része légy ennek, és újból megélhessük közösen a teljesítés örömét, ebben az évben is lesz CsigUBalaton!!!

Úgy döntöttünk a visszajelzések alapján, (márpedig volt igen sok), hogy az alap csapat mellett - aminek jó része egyhangúan ott lesz az idei eseményen is - idén legalább még egy csapatot összerakunk, és a két csigacsapattal fogunk CsigUBalatont futni.

A Balaton körbefutás idén 3 napos esemény lesz. Július 29-től 31-ig tart. 30-án este tartjuk meg a közösségi program részét képező eredményhirdetést. 

A futást pénteken délután kezdjük és szombat délután fejezzük be. Aki marad velünk szombat este együtt kipihenni, megünnepelni az eredményt, kérjük jelezze, mert szervezünk szállást.

Nevezés

Jelentkezni az esemény kiirásában, messenger üzenetben a Futóközösség messengerén, vagy bármelyikünk privát üzenetben való megkeresése során tudtok!

Díjazás

Gyönyörű Finisher Érem és a közös élmény.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés