Crosskovácsi 20 Columbia Montrail Terepfutó verseny

2020/06/14

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A verseny kategóriái, versenyinformációk

Hamarosan...

A verseny díjazása

Minden célbaérkező (Kivéve Iskolai Futam) egyedi Crosskovácsi befutóérmet kap.

A Közép- és Hosszú táv kategóriáinak 1-3 helyezettje egyedi Crossskovácsi érmet és egyedi dizájnnal ellátott Crosskovácsi technikai pólót kap ajándékba.

A Közép- és Hosszú táv felnőtt férfi és női kategóriának 1. helyezettjei Columbia Montrail termékeket, a 2-3 helyezettjei egyéb Columbia termékeket kapnak ajándékba.

Nagykovácsi, Tisza kastély
2020-06-14
Hirdetés
Crosskovácsi 20 Columbia Montrail
Crosskovácsi 20 Columbia Montrail Terepfutó verseny-1

Crosskovácsi 20 Columbia Montrail Terepfutó verseny - Kiírás

A Hosszú táv legjobb 3 női és férfi versenyzője pénzdíjazásban részesül.

Férfi
1. hely 25000 Ft
2. hely 20000 Ft
3. hely 15000 Ft
Női:

1 hely 25000 Ft
2. hely 20000 Ft
3. hely 15000 Ft

Továbbá minden, a Hosszú távon induló versenyző automatikusan részt vesz versenyünk “Hegyi Szakasz" különversenyén, melynek abszolút 1-3 helyezettje különdíjban részesül, valamint a győztes elnyeri a Crosskovácsi`19 Columbia Montrail Terepfutó versenyének "Hegyi Szakasz" egyedi tervezésű felsőjét!

Frissítő állomások

A pályán 2 frissítőpontot helyezünk el melynek kínálata: gyümölcs, csoki, energia-műzli szelet valamint víz és izotóniás ital. Továbbá célbaérkezésnél is biztosítunk frissítő italokat.

A verseny időmérése
A verseny elektronikus időmérését a Tempo-Sport Kft. végzi.

Parkolás
A verseny napján két parkolózónát alakítunk ki.

1. Parkolózóna

A Nagykovácsi Amerikai Iskola főút melletti parkolója.

2. Parkolózóna

Ady Endre utca

Útlezárás
06.10. én - 10.20 és 11.00 között

A verseny ideje alatt lezárjuk a Szent Sebestyén kápolna - Eötvös utca - Amerikai iskola parkoló által érintett területet. A biztonságos parkolás érdekében a verseny napján kérd a Rendőrség illetve Készenléti Szolgálat segítségét.

Versenyszabályzat
A Magyar Atlétikai Szövetség terepfutó versenyeinek mindenkori szabályzata érvényes. A korcsoportok meghatározásánál a verseny saját korosztályos versenykiírása érvényes.
A Crosskovácsi verseny mentési rendszere
A Sérültek ellátásáról és mentéséről két darab terepjáró gondoskodik szakápolóval illetve orvossal, a versenyközpontban pedig egy további mentő áll készenlétben orvossal, és szakápolóval.

A pályán 2 frissítőponton 8 ellenőrző ponton jelentheted a sérüléseket, de ebben az esetben is kérjük, hogy azt a km szelvényt add meg amelyben a baleset történt. A km szelvényeket a versenyútvonal mentén jelezzük.

Fontos információk
A kastély parkjába autóval behajtani tilos!

A biztonságos parkolás érdekében a verseny napján kérheted a Rendőrség illetve Készenléti Szolgálat segítségét.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Kedves Versenyzők!

A Crosskovácsi a verseny megrendezése érdekében személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel.

A személyes adatok kezelése akkor kezdődik, amikor a versenykiírást kihirdetjük, és egészen a verseny befejezéséig tart.

Az adatkezelés jogalapja a versenyző önkéntes jelentkezése a versenyen való részvételre.

Az adatkezelés célja, hogy a jelentkezőt személyes adatai alapján megfelelő kategóriába sorolva, biztosítsuk számára a versenyen való részvételt.

Az adatok kezelése bizalmas, a kezelés során az azokhoz való hozzáférést csak az illetékes adatfeldolgozóknak biztosítjuk.

Az adatok tárolása megfelelő védelem és hozzáférés teljes korlátozásával történik.

A versenyszervezés és lebonyolítás ideje alatt az általunk kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, nem továbbítjuk.

A verseny lebonyolítása után 10 napon belül a mentett személyes adatokat töröljük. Ezután a versenyzők neve kizárólag a versenyeredményekben kerül feltüntetésre.

A versenyen készült fényképeket kizárólag a www.crosskovacsi.hu honlapon illetve Facebook oldalán jelenítjük meg.

Minden versenyző a nevezésével hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez. Amennyiben a személyes adatai vagy esetleg fényképének kezelése tekintetében bármilyen kérés/kérdés merül fel, kérem jelezze felénk mihamarabb, akár személyesen a verseny napján, vagy a marathon@crosskovacsi.hu , bikeschool@crosskovacsi.hu vagy a terepfutas@crosskovacsi.hu email címeken.

Nagykovácsi nagyközség Pest megyében, a budai hegységben található. Budapest II. és XII.kerületének közelsége rövid idő alatt a budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb településévé tette.

Nagykovácsi a Budai hegység két legmagasabb hegye, a Kutya-hegy és a Nagy-Kopasz, valamint a Nagy-Szénás nyúlványai által ölelt völgyben helyezkedik el, Budapest központjától 15 km-re, közel a II. kerület-hez. Kíváló adottságai miatt évről évre egyre több turista keresi fel településünket.

A versenyközpontot a Nagykovácsi Tisza kastély 9 hektáros parkjában alakítottuk ki, a versenyeny ebből a csodálatos környezetből indul és ide is érkerznek vissza a versenyzők. A kastély parkja közvetlenül kapcsolódik a Nagykovácsitól délre elterülő erdőhöz.

Crosskovácsi SKE elnöke

Mátyus Attila
Telefon: +36 20 9 426 486

Versenyigazgató:
Kesztyűs Szilvia
Telefon: +36 70 3 980 547

Nevezés:
Gyurik Zsuzsanna
Telefon: +36 30 8 158 480

English Information:
Szilvia Kesztyűs
Telefon: +36 70 3 980 547

Crosskovácsi 20 Columbia Montrail Terepfutó verseny - Nevezés

Nevezés
ODINSPORT.EU nevezési felületen (Crosskovácsi montrail terepfutó). Figyelem! A nevezés megkezdéséhez regisztráció szükséges az ODINSPORT.EU oldalán!

Ha előneveztél az Odinon, ne felejtsd el a nevezési díjat is átutalni a Crosskovácsi SE alábbi bankszámlaszámára: B3 Takarék 65700086-10123573, vagy postai úton is befizetheted ide: Crosskovácsi SKE, 2094 Nagykovácsi, Kolozsvár tér 3.

SWIFT kód: TAKBHUHB IBAN szám: HU88 6570 0086 1013 5158 0000 0000

Csak akkor tudjuk a ODIN nevezésedet elfogadottá tenni, ha beérkezik a nevezési díj is!

----

Amennyiben bármilyen gondod akad az ODINSPORT oldalon történő nevezés kapcsán, vagy kérdésed lenne, keress minket a terepfutas@crosskovacsi.hu email címen!

Gyermekek nevezési feltétele: 6 éves, vagy annál fiatalabb korú gyermekeket csak felnőtt kísérővel engedünk rajthoz állni. Egy felnőtt több gyermeket is kísérhet. A felnőtt kísérő versenyzőnek számít, tehát neveznie kell, rajtszámot kap, eredménye értékelésre kerül - azaz célba érkezéskor befutó érmet kap.

Helyszíni nevezés:

2020. június 12. 16.00-19.00
2020. június 13. 11.00-14.00
2020. június 14. 8.00-10.15
A verseny távjai
Hamarosan...

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés