BakonyRUN - Winter Classic Esemény

2022/02/27

Terepfutó tájékozódási verseny ellenőrző pontokkal és akadályokkal.

Csór - Petőfi Sándor Művelődési Ház
2022-02-27 - 0000-00-00
Bakonyrun
+
bakonyrun[a]bakonyrun.info
Hirdetés

BakonyRUN - Winter Classic-Kiírás

BakonyRUN - Winter Classicimg

BakonyRUN - Winter Classic Start: 2022.02.27. (vasárnap) Helyszín: Csór - Petőfi Sándor Művelődési Ház Teljesíthető táv: 10km+ Verseny típusa: Terepfutó tájékozódási verseny ellenőrző pontokkal és akadályokkal. Mi is az a BakonyRUN Winter Classic? Ez a terepfutó verseny megmutatja a Bakony legkeményebb arcát, ahol ezúttal a tájékozódó képességedre is szükséged lesz. Egy időmérő eszközzel 5 különböző pontot kell megtalálnod a legrövidebb idő alatt és ott 5 különböző feladat vár rád mely erőnléti, ügyességi és logikai feladatokból áll össze, a teljesítésük után a legrövidebb úton vissza kell érkezned a célba. Mindez téli körülmények között! Amennyiben még nem jártál versenyeinken, akkor tőlünk megtudhatod, hogy mit jelent legyőzni a természetet, vagy Ő győz le Téged!? Bizonyítsd be, hogy a Te utadban még maga a természet sem állhat, győzd le az akadályainkat, teljesítsd a versenyt. Hódítsd meg a Bakonyt! Egyedülálló Bakonyi helyszínen, brutális tereppel várunk! Legyőzted a Bakonyt? Akkor büszkén viselheted a BakonyRUN befutóérmet mely a célba érkezéskor a nyakadba kerül. • online nevezés: https://www.bakonyrun.hu/winter/ • kapcsolat: bakonyrun@bakonyrun.info • weboldal: www.bakonyrun.hu Nálunk mindig az első akadály a természet...legyőződ?

BakonyRUN - Winter Classic-Nevezés

Egyéni nevezés: https://www.bakonyrun.hu/winter-egyeni-nevezes/ Csapat nevezés: https://www.bakonyrun.hu/winter-csapat-nevezes/ Nevezési díjak Early Bird - Első 100 nevező számára: 6.990 Ft (20 Eur) Limitált elővétel - Nevezési díj 101-500 főig: 8.990 Ft (26 Eur) - Csapat nevezés esetén -10% kedvezmény az aktuális nevezési díjakból, csapatot minimum 3 fővel indíthattok! - Opcionálisan a nevezés során választható technikai befutópóló, hátizsák és pulóver is.

BakonyRUN - Winter Classic-Díjazás

Minden versenyzőnk egyedi BakonyRUN fém befutó éremben részesül. Kategóriánként díjazzuk a legjobbakat, egyedi BakonyRUN ajándékcsomaggal. Külön díjazásra kerülnek az adott korosztályok leggyorsabb versenyzői, az alábbi besorolás alapján. Egyéni (női és férfi) kategóriák 14-19 éves korosztály (18 év alatt kötelező a szülői hozzájárulás) 20-35 éves korosztály 36-45 éves korosztály 46+ éves korosztály Csapat kategóriák Leggyorsabb csapat (minden csapat első 3 versenyzőjének időeredményének összesítése alapján kerül meghatározásra) Legidősebb csapat (a csapat össz. életkora alapján)

Hirdetés