ki keres, talál

Vegyél részt Te is egy igazán egyedi futóversenyen, amit második alkalommal hozunk el nektek Pécsre!

10 különleges óriás felfújható akadályon kell keresztül futnod egy 5 km hosszú pályán! A legnagyobb akadály 42 méter hosszú!

Mássz át...Csússz le...Bújj keresztül!

Minden befutó egyedi érmet és emblémázott pólót kap a végén.

#futás

2020-ban, az első júniusi szombaton, újra benépesítjük a balatonfüredi sétányokat - de a pálya vonalvezetése tartogat számotokra egy kis meglepetést... 

#futás

2020-ban harmadik alkalommal rendezzük meg futóversenyünket Sárbogárdon, ami a megszokottól eltérően Ifjúsági Park versenyközponttal.

#futás

"Gyümölcstermő Szent Szada a terepfutás ÚJ otthona!"

#futás

Helyszín: Heves megye, Bélapátfalva Bélkő hegy körül az Apátságtól (48.0493253N, 20.3644922E)

Negyedik éve lát bennünket vendégül Bélapátfalva és a csodálatos Apátság, a sziklák tövében. A versenyközpont most is az egykori bányatelepen lesz, ahol nagy parkolótér, konyha, mosdók, zuhanyozók várnak..

#futás
Hirdetés

BakonyULTRA
Választható távok: 7km - 21km - 54km
Start: 2020.06.06.

Helyszín: Hamarosan...

#futás

2020-ban indul a SUPerior Challenge MTB és terepfutó sorozat!

Igazodva a kor igényeihez és versenyszervezői tapasztalataikból kiindulva Búr Zsolt és Sós Sándor (Superior Racing Team) egy merőben új alapokra helyezett, szabadidős MTB és futó sorozatot indít el 2020-ban.
A rendezvények minden esetben 2 naposak, míg szombaton a bringásoké, addig vasárnap a terepfutóké a pálya. 
Elsősorban a családokat szeretnék megszólítani és a rendezvényekre invitálni, hiszen a legfontosabb szempont, hogy minden korosztály jól érezze magát és megtalálja a neki legmegfelelőbb versenyszámot.
Mind a futó, mind a bringás napon lesznek úgynevezett családi futamok rövidített távok (10 km bringa), melyet szülő és gyermek közösen teljesíthet…
A futók választhatnak, hogy a negyedmaraton vagy a félmaratont teljesítik.

#futás
#kerékpár

A CRAZY5K csapata első alkalommal hozza el nektek a CRAZY5K Sprintet Győrbe!2 km futás után 200 méter hosszú óriás felfújható akadálypálya.

Gyertek és próbáljátok ki! Garantált a jó hangulat! Sportoljunk és szórakozzunk együtt!

Minden befutó egyedi érmet kap a végén.

https://www.youtube.com/watch?v=QPn6_ZpZgpE

#futás
Hirdetés

Kövesd az eseményt, hogy ne maradj le semmiről!

#futás

A verseny kategóriái, versenyinformációk

Hamarosan...

A verseny díjazása

Minden célbaérkező (Kivéve Iskolai Futam) egyedi Crosskovácsi befutóérmet kap.

A Közép- és Hosszú táv kategóriáinak 1-3 helyezettje egyedi Crossskovácsi érmet és egyedi dizájnnal ellátott Crosskovácsi technikai pólót kap ajándékba.

A Közép- és Hosszú táv felnőtt férfi és női kategóriának 1. helyezettjei Columbia Montrail termékeket, a 2-3 helyezettjei egyéb Columbia termékeket kapnak ajándékba.

#futás

Mit érdemes tudnod az eseményről?

A verseny összességében jobban hasonlít egy katonai kiképzőpálya és egy akadályverseny keverékére, mintsem egy átlagos futóversenyre. A résztvevők nem viselnek hagyományos, feltűzött rajtszámot, mint egy futó-vagy bringaversenyen, hanem a karokon filccel felrajzolt számok és a lábakon viselt chippek segítik az időmérést.

#futás

A Spartan Hungary büszkén mutatja be jövő évi második magyarországi helyszínét, a festői szépségű Orfűt és környékét, ami igazán ideális nyári rendezvényünkhöz, akár egy kis nyaralással egybekötve!

#futás

GARMIN WTF SZTENDRE

TEREP VAGY ASZFALT? VÁLASSZ! 

A WTF (Way to The Forest) futóversenyeken a környezet adott: az erdő. Te döntöd el, hogy a versenyt aszfalton vagy turistaúton szeretnéd teljesíteni. Lehetsz városi futó, kezdő terepes vagy rutinos zerge, ezen a versenyen megtalálod, amiért jössz: gyönyörű környezet és egy szintes, erőt próbáló verseny.

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés