ki keres, talál

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost!
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén: fuss a főváros legszebb részein áprilisban!

#futás

LIBEGŐ TRAIL 2020

kép forrás: http://hegyfutas.hu/

#futás

A Spartan a kezdetektől elkötelezett azok mellett, akik motiválnak, védelmeznek és szolgálnak - a Honor eseményeknek az USÁ-ban már komoly hagyománya van. Büszkén jelentjük, hogy Európában először a Magyar Honvédség együttműködésével Veszprémben rendezzük Sprint és Super távú Honor Race eseményeinket 2020. április 4-5-én! Az esemény célja közelebb hozni Benneteket a katonai életformához és közösséghez.

 

#futás

A Cross Run egy terep akadályfutó verseny melynek főszervezője a Kaposvári Egyetem. Az elmúlt évek során hazánkban és külföldön egyaránt egyre nagyobb népszerűséggel bírnak a terep akadályfutó versenyek. Célunk, Kaposváron és a régióban egy olyan rendezvény létrehozás volt, ami biztosítja a kalandra, önmaguk kipróbálására vágyó fiataloknak és idősebbeknek egyaránt a versenyzési lehetőséget, hogy ezzel is növeljék mentális és fizikai fittségüket, kielégítsék kalandvágyukat.
A rendezvény helyszínéül az egyetem saját campusát választottuk és annak közvetlen környezetét, hiszen kitűnő adottságokkal rendelkezik egy terep akadályfutó pálya kialakításához. A pálya nyomvonala a Kaposvári Egyetemhez tartozó Pannon Lovasakadémia területén és a Deseda patak völgyében kerül kialakításra. A különböző korosztályoknak megfelelően több nyomvonal lesz kijelölve és a nyomvonalakon különböző nehézségű akadályok lesznek kialakítva, amiket a versenyzőknek le kell küzdeniük a verseny során.

#futás

Monostori Legelő Hajsza
A verseny időpontja: 2020. április 5. (vasárnap)
Rendező: MOST Egyesület
Főszervező: MOST Egyesület

 

#futás
Hirdetés

2020. április 11-én ismét birtokba vesszük az UFM Arénát és a Lajta töltést, ezúttal azért, hogy a Szent Kristóf Mentőalapítvány munkáját segítsük.
Gyertek és fussunk minél több kört 2020-ban is egy jó célt szolgálva a Húsvéti ünnepek előtt.

#futás

A CRAZY5K csapata második alkalommal hozza el nektek a CRAZY5K Sprintet Miskolcra!

2 km futás után 200 méter hosszú óriás felfújható akadálypálya.

Gyertek és próbáljátok ki! Garantált a jó hangulat! Sportoljunk és szórakozzunk együt

https://www.youtube.com/watch?v=AiLhgq_Ed-s

#futás
Hirdetés

Visegrád Running Day!

Április 18.-án szombaton második alkalommal kerül megrendezésre futórendezvényünk a Dunakanyar egyik legszebb pontján Visegrádon.

Meseszép belvárosi útvonalunkkal, gyönyörű befutóérmünkkel garantáltan mosolyt csalunk az arcotokra. Ez az esemény óriási élmény lesz a Család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.

#futás

IV: VulcanRun akadályfutó verseny
Helyszín: Celldömölk

#futás

Április 18.-án, szombaton reggel 8-tól várunk mindenkit a templomdombon fölállított versenyközpontban.

#futás

2. alkalommal kerül megrendezésre a gyönyörű Zselici erdőségben, terepfutó versenyünk. 

#futás

Időpont:
2020. április 18., szombat

Rajt/Cél:

Nyíregyháza, Kossuth tér

Főszervező:
Mozaik Med Sportegyesület

Elnök:
Dr. Bana Richárd

Fővédnök:
Dr. Kovács Ferenc (Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere)

Az esemény célja:
Nyíregyházán először, a hazai porondon az elsők között rendezünk olyan futófesztivált, amely megfelel a zöldverseny elveinek. Egészségfejlesztés és a környezetvédelem fontosságára való felhívás a kiemelt célunk. A tudatos életmód kialakítását már gyermekkorban szükséges elkezdeni, amelyben meghatározó szerepük van a szülőknek.

 

#futás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés