ki keres, talál

Futóversenyek

A futóversenyeket folyamatosan gyűjtjük és szerkesztjük. Ennek ellenére - főleg a mostani gyakran változó járványügyi intézkedéseknek köszönhetően -  a versenyek  dátumai gyakran módosulnak és erről nem biztos, hogy időben tudomást szerzünk. Kérjük, hogy tájékozódj a szervezőnél, hogy az eredeti időpontban meg lesz-e tartva az esemény.

Felejtsd el a körözést és válaszd az ország egyik legidősebb és legszebb maratoni és félmaratoni futóversenyét versenyét!

#félmaraton
#futás
#futóverseny
#maraton

Dobogó trail a Trailmania versenysorozat utolsó állomása. Eljött az ősz és vele együtt terepfutó versenyünk 5. és egyben utolsó megmérettetése.

#futás
#futóverseny
#terepfutás

2021-ben 15. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton.

#futás
#ultrabalaton
#ultrafutás

VII. Austrotherm Tihanyi Félmarton. A régió egyik legmeghatározóbb futóversenye. Egy páratlan tavaszi sportesemény a Balaton északi partjánál.

#családi verseny
#futás
#futóverseny

SPAR Budapest maraton 2021 családi futónap. Egyéni, páros, családi, váltó számokban. Változatos távokon minden korosztálynak 42km,10+5km, 10km futó és gyalogló számban. Igazi őszi futós városnézős program mindenkinek aki szereti a városi futóversenyeket.

#budapest
#futás
#futóverseny
#spar maraton fesztivál

Családbarát futónap csodálatos környezetben Kővágóörsön.

#családi program
#futás
#futóverseny

A BURGER KING Ultrabalaton TRAIL harmadik alkalommal rajtol el a Balaton-felvidéken. Várunk téged is ezen a fantasztikus terepfutó versenyen.

#csopak
#futás
#terepfutóverseny
#ultrabalaton

6 órás nyílt futam az Omszki-tó körül megépített futópályán!

#futás
#futóverseny

Immáron nyolcadik alkalommal szervezünk meg balatonfüredi eseményünk. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni számra pedig a váltóban versenyzőket is fogadjuk.

#balaton
#futás
#futóverseny

Egy igazán technikás útvonalú terepfutó verseny a Mátra ködös csendes ösvényein.

#futás
#mátra
#terepfutó verseny

Bodri trail Szekszárd terepfutó verseny. Változatos ösvényekkel és kijelölt turista útvonalakkal várunk 3 különböző távon.

#futás
#szekszárd
#terepfutás

Téli Bolza-Kör Futóverseny. A Szarvasi Arborétum csodálatos környezetében egy kétéves futóverseny sorozatot indítottunk útjára. 

#futás
#futóverseny
#terepfutás

Csatlakozz és fuss velünk az II. Ceglédfürdő Futófesztiválon! Légy részese a történelemnek, az elsők között fuss keresztül egy strandon és aqua parkon!

#futás
Hirdetés
Hirdetés