37. Wizz Air Budapest Félmaraton Esemény

2022/09/11

A legyőzhető távolság Téged és csapatodat is várja. Készülj és fuss félmaratont párosban vagy trióban Budapesten, egy gyönyörű és változatos útvonalon, tízezer futótársaddal együtt! Igazi városnézés futólépésben: világörökségi helyszínek, Duna-hidak, Gellért-hegy, Budai Vár, Parlament, Margitsziget, nemzetközi mezőny, felejthetetlen élmény!

Budapest, PÁZMÁNY PÉTER SÉTÁNY, AZ ELTE LÁGYMÁNYOSI CAMPUSA ELŐTTI ÚTSZAKASZON
2022-09-11 - 0000-00-00
BSI Sport Kft.
+36 20 965 1966
nevezes[a]futanet.hu
Hirdetés

37. Wizz Air Budapest Félmaraton-Kiírás


37. Wizz Air Budapest Félmaratonimg

 

Fuss Magyarország kedvenc félmaratonján 2022. szeptember 11-én! A félmaraton legyőzhető távolság - itt egyéniben, párban vagy futótrió tagjaként is teljesítheted! A 10 km-es táv is szerepel a programban, a Lágymányos-kört pedig bárki teljesítheti, aki még nem áll készen a hosszabb távokra, de fontos számára a mozgás öröme. A 2021-es esemény videója alább látható.

 

37. Wizz Air Budapest Félmaraton-Nevezés

LétszámlimitA félmaratonra (egyéni indulók és váltótagok összesen) a későbbiekben létszámlimitet vezetünk be.Online nevezés: A szervező BSI online nevezési felületén 2022. szeptember 6-án éjfélig (amennyiben a létszámlimit nem telik be korábban). Személyes nevezés:A BSI eseményein, az információs sátorban. A helyszíni nevezés menetrendjét szeptember elejére véglegesítjük.Kerekesszékes és Handbike-os versenyzők kizárólag előnevezéssel nevezhetnek!

37. Wizz Air Budapest Félmaraton-Díjazás

KOMETA Páros Félmaraton:1-3. helyezett (férfi, női és vegyes is)Trió Félmaraton: 1-3. helyezett (férfi, női (a vegyes triókat a férfi triók között értékeljük))Az eredményhirdetés a célba érkezés sorrendje (bruttó idő) alapján történik. A honlapon található eredménylistában (a nettó idő alapján) ettől eltérő helyezés is szerepelhet.

Hirdetés
Hirdetés