37. Telekom Vivicittá Esemény

2022/03/26

Legyél részese az ország egyik legnagyobb szabadidősport eseményének a Duna partján! A nevezés mellé tiéd az esemény pólója, a célban egy egyedi befutóéremmel várunk.

BUDAPEST, MARGITSZIGET, SCHULEK FRIGYES SÉTÁNY, A VÍZTORONY KÖZELÉBEN
2022-03-26 - 2022-03-27
BSI Sport Kft.
+36 20 965 1966
nevezes[a]futanet.hu
Hirdetés

37. Telekom Vivicittá-Kiírás


37. Telekom Vivicittáimg

 

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost!Az egyik legnépszerűbb eseményünk; egész hétvégés futóünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.Távok▪️ Telekom Vivicittá Félmaraton▪️ Telekom Vivicittá 10 km▪️ Telekom Midicittá 7 km▪️ Telekom Vivicittá Félmaraton Párban és Trió▪️ Telekom Vivicittá fesztiváltávok: Minicittá, Gyaloglás, SUHANJ! Futam, Családi Futás, és 3 fős váltó. Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet: fuss a főváros legszebb részein! Találkozzunk 2022. március 26-27-én!

 

37. Telekom Vivicittá-Nevezés

Létszámlimit: A későbbiekben létszámlimitet határozhatunk meg.Interneten: a BSI nevezési rendszerén keresztül, legkésőbb 2022. március 23-án éjfélig (amennyiben a létszámlimit nem telik be korábban): Személyesen:a BSI eseményein, az információs sátorban: A helyszíni nevezés menetrendjét március elejére véglegesítjük. Amennyiben személyesen nevezel, úgy a következő módokon fizethetsz:készpénzben, bankkártyával OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával. BSI Ajándékutalvánnyal. Kerekesszékes és handbike-os versenyzők kizárólag előnevezéssel nevezhetnek.

37. Telekom Vivicittá-Díjazás

1-3. helyezett férfi és női versenyzők1-3. helyezett kerekesszékes és handbike-os férfi és női versenyzők. Az eredményhirdetés a célba érkezés sorrendje (bruttó idő) alapján történik. A honlapon található eredménylistában (a nettó idő alapján) ettől eltérő helyezés is szerepelhet.

Hirdetés