35. SPAR Budapest Maraton R Fesztivál

2020/10/10

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. 2019-ben közel 31000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján.

 

Budapest
2020-10-10
Hirdetés
35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
35. SPAR Budapest Maraton R Fesztivál-1

35. SPAR Budapest Maraton R Fesztivál - Kiírás

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

Az eseményen az általános futamok mellett számos szakmai különversenyben is próbára teheted magad, jótékonykodhatsz, a felkészítő versenyeken pedig megvetheted a lábad a közösségi futóéletben.

A SPAR Budapest Maraton Fesztivált indító szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távok közül választanának (családi futás, maratonka, minimaraton, 10, km, 4*2 km váltó, gyaloglás, esélyegyenlőségi futam). 
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett párosok és csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a maratoni szám előszobájaként számon tartott 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.

Részletek és nevezés hamarosan: 
http://www.sparbudapestmaraton.hu

A 2019-es fesztiválról készült kedvcsináló videóért kattints ide:
https://www.youtube.com/watch?v=r5gfSWBpMTc

For English language information:
https://www.facebook.com/events/2566339076765856/

35. SPAR Budapest Maraton R Fesztivál - Nevezés

Hirdetés
Hirdetés